GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Α. Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολης: «Ενωμένοι θα επιβάλλουμε την άποψη των πολλών στο θέμα του Χρυσού»

Σύσκεψη με τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Ορεστιάδας, Σαπών και Κομοτηνής έχει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσ...


Σύσκεψη με τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Ορεστιάδας, Σαπών και Κομοτηνής έχει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που βρίσκεται σήμερα στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Η συνάντηση με τους δημάρχους της Θράκη, στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης έχει κύριο θέμα την επένδυση του χρυσού στην περιοχή και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η τοπική αυτοδιοίκηση μαζί με την τοπική κοινωνία για την ακύρωσή της.

Κατά την έναρξη της σύσκεψης ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης ενημέρωσε περιληπτικά τον Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία των δημάρχων στην εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο κατά του χρυσού.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του απευθυνόμενος προς του δημάρχους τους είπε πως «πιστεύει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει μεγάλη δύναμη και αν δεν υπάρξουν ρήγματα παρά τις ισχυρές πιέσεις από ισχυρά συμφέροντα θα καταφέρουν να επιβάλλουν τη βούληση των πολλών που είναι ενάντια στην εξόρυξη του χρυσού στη Θράκη».

Παράλληλα τόνισε πως η αναπτυξιακή πορεία της Θράκης δεν θα πρέπει να εξαρτάται από επενδύσεις που επιβαρύνουν το περιβάλλον και αφορά τη ζωή όλων των κατοίκων σε μια περιοχή μάλιστα που έχει προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης.

Επίσης ανέφερε πως όσο ήταν πρωθυπουργός είχε μια πολύ καλή και ειλικρινή συνεργασία με όλους τους δημάρχους ανά τη χώρα και μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» που σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να καταργήσει είχαν δοθεί σημαντικές χρηματοδοτήσεις στους δήμους.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, Άνθιμο, ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο ξενοδοχειο Grecotel Αστήρ-Εγνατία.

{fbt_gallery_post}









Δεν υπάρχουν σχόλια