GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απόλυτα πετυχημένη η ετήσια συνάντηση των μελών της ΕΑΑΣ Ξάνθης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης η ετήσια συνάντηση των μελλών του παρ...


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης η ετήσια συνάντηση των μελλών του παρατηρήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμονα.

Την εκδήλωση τίμησαν εκτός από την πολυπληθή παρουσία των μελλών της ΕΑΣ Ξάνθης, πολλά από τα μέλη των Συλλόγων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ζερενίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης εκπρόσωπος της Π.Υ. Ξάνθης και φυσικά ο Διοικητής του ΔΣΣ Αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης.

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στην θεία λειτουργία ανήμερα της γιορτής του Αγίου Στυλιανού στο χωριό Ωραίον στα Πομακοχώρια όπου μετά την θεία λειτουργία πήγαν όλοι μαζί στο καφενείο και ήπιαν καφέ και συνομίλησαν εγκάρδια με τους χωριανούς τονίζοντας ότι η πρωτοβουλία των εκκλησιασμών στα Πομακοχώρια είναι θεάρεστο έργο.

Ακολούθησε καφές και η ροή της ετήσιας συνάντησης κύλησε σύμφωνα με το πρόγραμμα που προέβλεπε τα πεπραγμένα και τα επόμενα βήματα των πρωτοβουλιών της ΕΑΑΣ Ξάνθης.









Δεν υπάρχουν σχόλια