GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΕ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ

Μετά το ρεπό της Κυριακής η Xanthi FC επέστρεψε στην καθημερινότητα των προπονήσεών της το πρωινό της Δευτέρας. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρ...


Μετά το ρεπό της Κυριακής η Xanthi FC επέστρεψε στην καθημερινότητα των προπονήσεών της το πρωινό της Δευτέρας. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής και την πρώτη φετινή ισοπαλία έχει 16 βαθμούς, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και πλέον επικεντρώνεται στο 5ο εντός έδρας παιχνίδι, αυτό με τον Πανιώνιο την επόμενη Κυριακή (10/11, 17:00). Το προπονητικό επιτελείο στην ανάλυση βίντεο εστίασε σε συγκεκριμένες φάσεις προηγούμενων αγώνων με τον Ισπανό προπονητή να κάνει τις επισημάνσεις του. 

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του Σαββάτου ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο βροχερό πρωινό της ημέρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μπαξεβανίδης, Μαλεζάς και Μπαριέντος.

Ο Κάρλος Άμπαντ αναδείχθηκε MVP της Xanthi FC στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής μετά την σχετική ψηφοφορία στον επίσημο λογαριασμό μας στο instagram.



Δεν υπάρχουν σχόλια