GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Καμπάνα» 80 ημερών στον ψευτομουφτή Κομοτηνής για παραποίηση αρχής:

Σε 80 ημέρες φυλάκισης καταδικάστηκε ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ -Την καταδίκη έκανε γνωστή ο ίδιος… μέσω twitter


Σε 80 ημέρες φυλάκισης καταδικάστηκε ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ -Την καταδίκη έκανε γνωστή ο ίδιος… μέσω twitter

Σε επικοινωνιακό τρικ θέλησε να μετατρέψει την πρωτόδικη καταδίκη του ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο οποίος δικάστηκε στις 5 Νοεμβρίου, στο δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης.

Ο κος Σερίφ κατηγορούταν ως υπαίτιος του ότι στον Κόμαρο Έβρου στις 18/03/16, με πρόθεση, αντιποιήθηκε την άσκηση υπηρεσίας λειτουργού θρησκεύματος γνωστού στην Ελλάδα. Ειδικότερα, στο ως άνω τόπο και χρόνο εμφανίστηκε στο τέμενος του οικισμού, όπου αφίχθη και ο τότε γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντσί, κι αυτοσυστήθηκε ως δήθεν ο «εκλεγμένος μουφτής της Κομοτηνής», φέροντας μάλιστα την επίσημη θρησκευτική ενδυμασία.

Εκείνη την Παρασκευή τέλεσε τη διαδικασία της προσευχής. Κατά το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος ουδέποτε απέκτησε την ως άνω επικληθείσα ιδιότητα, καθ’ όσον νόμιμα διορισμένος από την Ελληνική Πολιτεία από το 1985 και μέχρι της πρόσφατης παύσης καθηκόντων του, ήταν ο Τζεμαλή Μέτσο, ενώ πλέον τοποτηρητής μουφτής είναι ο Χαλήλ Τζιχάτ.

Ο ψευτομουφτής Ιμπραήμ Σερίφ καταδικάστηκε σε 80 μέρες φυλάκιση για παράβαση των άρθρων 1, 14, 16, 18, 26, 27, 51, 53, 79, 175 Ποινικού Κώδικα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πάντως, το ότι την καταδίκη του γνωστοποίησε ο ίδιος, φυσικά στα τούρκικα, μέσω twitter, θέλοντας να μετατρέψει την καταδίκη του σε ένα επικοινωνιακό τρικ!


Δεν υπάρχουν σχόλια