GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΤΕ ΕΒΡΟΥ ΚΚΕ:Σχόλιο για τις δηλώσεις Σκουρλέτη για την εγκατάσταση βάσης στην Αλεξανδρούπολη

Την ώρα που επιταχύνονται οι διαδικασίες για την μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο ΝΑΤΟικό ορμητήριο και η Αλεξανδρούπολη, όπως όλ...




Την ώρα που επιταχύνονται οι διαδικασίες για την μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο ΝΑΤΟικό ορμητήριο και η Αλεξανδρούπολη, όπως όλα δείχνουν, θα αποκτήσει βάση , δηλαδή ένα ακόμα ορμητήριο θανάτου, ο γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε πως δεν μπορεί να πάρει θέση γιατί “τέτοια ζητήματα θα πρέπει να τα βλέπουμε όταν έρχονται ως συγκεκριμένες προτάσεις”!

Πέντε μέρες πριν την επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Πομπέο στην χώρα για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας με την άνευ όρων παράδοση της χώρας στα ΝΑΤΟικά γεράκια, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ περιμένει συγκεκριμένες προτάσεις!

Δεν θα μπορούσε όμως να απαντήσει διαφορετικά , όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε το Στρατηγικό διάλογο , που αποτελεί την βάση για την σημερινή συμφωνία και έστρωνε το χαλί για την παραπέρα πρόσδεση της χώρας στο ΝΑΤΟικό άρμα .

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ για την ολοένα αυξανόμενη εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου και σε βάρος του λαού.

Καλούμε τον καθένα που προβληματίζεται και ανησυχεί για τις σημερινές εξελίξεις να συμμετέχει στην κινητοποίηση που οργανώνουν την Παρασκευή 4 Οκτώβρη οι Επιτροπές Ειρήνης ΑΜΘ, Σωματεία και φορείς απ’ όλη την περιφέρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια