GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Θράσος Χασάν Ογλού Φερτούν: Επιτέθηκε στον διαιτητή και τον αποκάλεσε….λαμόγιο και χ…., επειδή απέβαλε ποδοσφαιριστή του!

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο ...


Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο του Φίλιππου Δροσερού Χασάν Ογλού Φερτούν.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και τα όσα αναφέρει και στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, ο Φερτούν επιτέθηκε φραστικά και χτυπούσε την πόρτα των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Θαλασσιάς στο ημίχρονο του αγώνα Αναγέννηση-Φίλιππος, επειδή ο διαιτητής Θοδωρής Γιαπουτζής απέβαλε τον παίχτη της ομάδας του κ.Μουμίνογλου που τον έβρισε!!!

Το θράσος του συγκεκριμένου κυρίου όμως είχε και συνέχεια.
Όταν στο γήπεδο της Θαλασσιάς μετέβη η αστυνομία, ο Χασάν Ογλού Φερτούν επετέθη στον διαιτητή αποκαλώντας τον….»λαμόγιο» και…»χέστη»!!!

Και για την ιστορία. Το παιχνίδι Αναγέννηση Θαλασσιάς-Φίλιππος Δροσερό έληξε με σκορ 2-0!
(σ..σ. Για να δούμε η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης τι θέση θα πάρει στο συγκεκριμένο επεισόδιο….!Ο Τι θέση παίρνει για το συγκεκριμένο επεεισόδιο ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού κ.Σουά που κάθε μέρα τον έχει στο γραφείο του;

Για να δούμε ο Σύνδεσμος Διαιτητών και ο πρώην Πρόεδρος Πασχάλης Λύρατζης θα στηρίξουν τον διαιτητή Θοδωρή Γιαπουτζή;


Δεν υπάρχουν σχόλια