GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΝΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΙΚΟ ΤΥΜΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ!

Αναγνώστης της εφημερίδας μας, κάτοικος της περιοχής Χρύσας, μας έστειλε φωτογραφικό υλικό με επισημανσεις για τη νέα χωματερή κάτω απ...


Αναγνώστης της εφημερίδας μας, κάτοικος της περιοχής Χρύσας, μας έστειλε φωτογραφικό υλικό με επισημανσεις για τη νέα χωματερή κάτω από τον ταφικό Τύμβο της Χρύσας. Περιμένουμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες τις παρεμβάσεις τους και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

«Εδώ και πολλούς μήνες, περνάω κάθε απόγευμα από την περιοχή αυτή (ο δρόμος που πηγαίνει προς τον Τύμβο και τα νεόκτιστα στις παρυφές της Χρύσας) και κάθε εβδομάδα παρατηρώ την απόρριψη σκουπιδιών κάθε είδους, όπως απόβλητα οικοδομικών δραστηριοτήτων, οικιακά έπιπλα, είδη μπάνιου, είδη ατομικής υγιεινής και περιποίησης, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά αλλά και συσκευασμένα σακούλες με παλιά είδη ένδυσης και υπόδησης κ.α.

Τους θερινούς μήνες, στην περιοχή αυτή, παίζουν κάθε μέρα αρκετά παιδιά μέχρι 12-13 ετών ενώ ο κίνδυνος για ενισχυτική δράση των απορριμμάτων αυτών σε περίπτωση πυρκαϊάς είναι πολύ μεγάλος.


Σε μία από τις φωτογραφίες, βλέπετε έπιπλα τα οποία πετάχτηκαν εκεί κάποια στιγμή το Σάββατο 19/10/2019 πριν από τις 7μ.μ.

υ.γ. ο δρόμος που ανεβαίνει εκεί επάνω,και χρησιμοποιείται από κάθε είδους οχήματα τις περισσότερες φορές με όχι ασφαλή τρόπο, δεν φωτίζεται το βράδυ, δεν έχει σημάνσεις και είναι άγνωστο εάν επιτρέπεται η χρήση από αυτοκινούμενα οχήματα.

Θα ακολουθήσει και άλλο σετ φωτογραφιών.

Με εκτίμηση,
κάτοικος της περιοχής»






Δεν υπάρχουν σχόλια