GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένα ντόμπρο «συγνώμη λάθος» αρκεί από τον δήμαρχο. Τολμά;

Για τους κηπουρούς της μισαλλοδοξίας!!! Απορία ψάλτου … βηξ.


Για τους κηπουρούς της μισαλλοδοξίας!!! Απορία ψάλτου … βηξ.

Απάντηση δημάρχου για την νομιμοποίηση του ψευτομουφτή και των δορυφόρων του Προξενείου

Ο δήμαρχος Ξάνθης με μεγάλη καθυστέρηση απαντά στους επικριτές του για την παρουσία του σε μία εκδήλωση μελών του DEP, του ψευτομουφτή και του Τούρκου Προξένου όπου και οι τρείς αμφισβητούν ξεκάθαρα την συνθήκη της Λωζάνης.

Ο δήμαρχος αφού παραθέτει την θεωρεία περί ειρηνικής συμβίωσης Χριστιανών και Μουσουλμάνων, καυτηριάζει την θέση των επικριτών του αποκαλώντας τους στην ουσία μισαλλόδοξους και υπεύθυνους για … ότι ακολουθήσει.

Για την ταμπακέρα όμως τίποτε. Καταδικάζει ο δήμαρχος τις θέσεις του ψευτομουφτή και του DEP όπως δημόσια έχουν εκφραστεί;

Συμφωνεί με αυτές τις εχθρικές για τα Εθνικά μας θέματα θέσεις;
Για όλα αυτά τίποτε.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, οι άλλοι δυναμιτίζουν το μίσος μεταξύ των συνοίκων.

Την απογοήτευση των Ελλήνων Πολιτών, Χριστιανών και Μουσουλμάνων που αυτός με την συμπεριφορά του προκάλεσε, ποιος θα το απαλείψει;

Γνωρίζει ο δήμαρχος ότι ακραία στελέχη της μειονότητας προσπαθούν να εκτουρκίσουν με την βία και τον εκβιασμό Έλληνες Πολίτες Μουσουλμάνους το Θρήσκευμα όπως Πομάκους και Ρωμά; Δεν πρέπει να ξεχνά ότι μεγάλος αριθμός πομάκων και Ρωμά είναι ψηφοφόροι του. Σε αυτούς τι θα πει;

Επίσης, ο δήμαρχος στην προσπάθεια του να αμυνθεί, αναφέρει ότι ο σύλλογος λειτουργεί από το 1982 αποπροσανατολίζοντας την κριτική που δέχεται.

Μάλλον μπερδεύτηκε ο δήμαρχος.
Η κριτική δεν του ασκείτε για την παρουσία του σε έναν κατά τα άλλα νόμιμο σύλλογο, αλλά για τις θέσεις που εκφράζονται από ακραία στοιχεία που χρησιμοποιούν τον σύλλογο ως παραλλαγή και προμετωπίδα. Για αυτούς ακριβώς είναι το ο λόγος που δέχεται τα πυρά από την κοινωνία της Ξάνθης και όχι για τον σύλλογο αλλά για τα μέλη που λειτουργούν ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδας δέχεται τα πυρά.

Δεν το κατάλαβε ή έκανε ένα λάθος που δεν θέλει να παραδεχτεί;
Είναι καιρός, για να πάει παρακάτω η ζωή της πόλης, να βγει ευθαρσώς και με την ειλικρίνεια και την ντομπροσύνη που θα πρέπει να διακρίνει έναν πολιτικό άνδρα να πει. «Συγνώμη, έκανα λάθος» να παραδεχτεί όπως όλος ο κόσμος την αντεθνική συμπεριφορά του ψευτομουφτή και του περίγυρου του.

Τολμά;
Ιδού η Ρόδος δήμαρχε…


Δεν υπάρχουν σχόλια