GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Fridays For Future Greece» και στην Αλεξανδρούπολη στο πάρκο Ανεξαρτησίας αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Την προηγούμενη Παρασκευή περισσότερα από 4.000.000 παιδιά διαδήλωσαν σε όλο τον κόσμο ζητώντας άμεση δράση για την αναχαίτιση της κλι...


Την προηγούμενη Παρασκευή περισσότερα από 4.000.000 παιδιά διαδήλωσαν σε όλο τον κόσμο ζητώντας άμεση δράση για την αναχαίτιση της κλιματικής κρίσης. Στην Αθήνα υπολογίζεται ότι οι μαθήτριες/ές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του μαθητικού κινήματος «Fridays For Future Greece » ξεπέρασαν τους 2.000.

Αυτήν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, η παγκόσμια αυτή δράση φθάνει στο αποκορύφωμα της με το παγκόσμιο κάλεσμα των παιδιών σε γενική απεργία. Όλοι εμείς στο WWF θεωρούμε καθήκον όλων μας να σταθούμε στο πλευρό τους και να δυναμώσουμε με την παρουσία μας το μήνυμά τους.

Με σεβασμό στην ανεξαρτησία της παγκόσμιας κινητοποίησης των μαθητών, σε καλούμε να συμμετάσχεις στο κάλεσμά τους. Στην Ελλάδα, συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου στις εξής πόλεις:

Στην Αθήνα την Παρασκευή στις 16:00 (προσοχή, προσοχή η ώρα άλλαξε), στο Σύνταγμα
Στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο στις 18:30
Στην Αλεξανδρούπολη στο πάρκο Ανεξαρτησίας στις 18:00
Στη Βέροια στο πάρκο Κόρακα στις 14:00
Στην Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου στις 19:00

Ανανεώνουμε λοιπόν το κλιματικό μας ραντεβού για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Ενώνουμε με τα παιδιά τη φωνή μας για άμεση λύση στην κλιματική κρίση.


Δεν υπάρχουν σχόλια