GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μ. Τσέπελης: Ξεκινά μια χρονιά δημιουργικής γνώσης, που δίνει την ελπίδα για το αύριο.

Με το πρώτο κουδούνι να χτυπά, σήμερα, για τους μαθητές όλων των βαθμίδων, αυτόματα σκεπτόμαστε ότι η ελπίδα για το αύριο του Δήμου μ...


Με το πρώτο κουδούνι να χτυπά, σήμερα, για τους μαθητές όλων των βαθμίδων, αυτόματα σκεπτόμαστε ότι η ελπίδα για το αύριο του Δήμου μας, οι νέοι μας, είναι και φέτος έτοιμοι να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, να μπουν ορμητικά στον δημιουργικό αγώνα της γνώσης, που φέρνει χαμόγελο και αισιοδοξία σε όλους μας.

Τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά όλα, με μελέτη, δουλειά, προσπάθεια, προγραμματισμό, αυταπάρνηση και αγώνα, μπορούν να κατακτηθούν.

Ευχόμαστε σε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλους όσους εργάζονται, συστηματικά, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξάνθης, η νέα σχολική χρονιά να είναι το νέο ξεκίνημα για δημιουργικές αναζητήσεις.

Με υπομονή, επιμονή, συγκρότηση και πολύ αγάπη, όλοι θα συμβάλουμε ώστε οι νέοι μας να αισθάνονται κάθε ώρα, κάθε στιγμή, ασφαλείς, έχοντας για στήριγμα τους μεγαλύτερους, νιώθοντας πόσο σημαντική είναι η διαδικασία της μάθησης για το μέλλον της κοινωνίας, για το μέλλον του Δήμου μας.

Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά.







Δεν υπάρχουν σχόλια