GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών»,

Η Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών (World First Aid Day) καθιερώθηκε το 2000, με πρωτοβουλία του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελ...


Η Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών (World First Aid Day) καθιερώθηκε το 2000, με πρωτοβουλία του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, για να τονισθεί η σπουδαιότητα των Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά και στην καθημερινότητα, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία ή να σώσει μια ζωή. Λαμβάνει χώρα το δεύτερο Σάββατο κάθε Σεπτεμβρίου.

Ως εκ τούτου στα πλαίσια Εορτασμού σχετικά με την «Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών», θα πραγματοποιηθούν υπαίθριες Επιδείξεις – Ενημερώσεις κοινού με θέμα τις «Πρώτες Βοήθειες την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (AED)» στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου τ.ε. από τις 17:00 έως 22:00 όπου συμπολίτες μας όλων των ηλικιών θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σε θέματα «Πρώτων Βοηθειών» αλλά και να εφαρμόσουν «Τεχνικές ανάνηψης σε προπλάσματα».



Δεν υπάρχουν σχόλια