GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πριν διώξεις τους δημοσιογράφους μερίμνησε.

Θα συμφωνήσουμε με την απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να διώξει τους δημοσιογράφους από τα έδρανα των δημοτικών συμβούλ...


Θα συμφωνήσουμε με την απόφαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να διώξει τους δημοσιογράφους από τα έδρανα των δημοτικών συμβούλων, όμως αγαπητέ πρόεδρε πριν προχωρήσεις στον διαχωρισμό των αμνών από τα ερίφια και με δεδομένο ότι σέβεσαι την δουλειά των δημοσιογράφων, θα ήταν καλό πριν τους «κλωτσήσεις» να οργανώσεις έναν χώρο όπου θα μπορέσουν απλά να κάνουν την δουλειά τους.

Να είναι σε μία γωνία με ένα τραπεζάκι και μια καρέκλα για να μπορούν να τοποθετούν τα πράγματα τους για να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους.

Αγαπητέ πρόεδρε πρέπει να γνωρίζεις ότι οι δημοσιογράφοι δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να καθίσουν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και ούτε ζηλεύουν – τουλάχιστον ο γράφων – την αίγλη των εραστών της εξουσίας. Άρα εκεί βρίσκονται για να κάνουν απλά την δουλειά τους που δεν είναι άλλη από το να ενημερώνουν τους Ξανθιώτες έστω και αν γίνονται αρεστοί ή όχι στην εκάστοτε διοικούσα παράταξη.

Αν όντως σαν νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εφ όσον είχες πάρει την απόφαση να διώξεις τους δημοσιογράφους από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, σαν οικοδεσπότης της αίθουσας – αν ο γράφων ήταν στην θέση σου – θα καλούσε τους δημοσιογράφους για έναν καφέ και θα τους έλεγες ότι πήρα αυτήν την απόφαση – πάντοτε με την προϋπόθεσε ότι σέβεσαι την δουλειά των δημοσιογράφων. Αν δεν την σέβεσαι αλλάζει το πράγμα.

Αν πάλι δεν ήθελες να μπεις στην διαδικασία να καλέσεις τους δημοσιογράφους, τα ειμαίλ όλων των μέσων ενημέρωσης είναι στην διάθεση σου. Γιατί λοιπόν δεν ενημέρωσες κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου τους δημοσιογράφους ότι απαγόρευσες την χρήση των άδειων εδράνων των δημοτικών συμβούλων και αντί για αυτό στέλνεις τους υπαλλήλους του δήμου να διώξουν τους δημοσιογράφους από τα έδρανα των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι κάθονται εκεί για να κάνουν απλά την δουλειά τους και έχουν άγνοια της δική σου απόφασης.

Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου καλό θα ήταν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο – πάντοτε εφ όσον σέβεστε την δουλειά των δημοσιογράφων θα ήταν καλό – απλά λέμε την γνώμη μας, άλλωστε εσείς είσθε η εξουσία και εσείς αποφασίζεται – να υπάρχει έστω μία υποτυπώδεις υποδομή για να μπορέσουν οι άνθρωποι που ενημερώνουν τους Ξανθιώτες απλά να κάνουν την δουλειά τους.

Με εκτίμηση ένας διωγμένος δημοσιογράφος.

Υ.Γ.

Εκτός πια αν πίσω από αυτήν σας την πρωτοβουλία, κρύβεται κάτι άλλο όπως π.χ. να αγανακτήσουν οι δημοσιογράφοι, να μην παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. για να μην βγαίνουν στην φόρα οι όποιες αστοχίες της παράταξης σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια