GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρεμιέρα με τις θερινές εκπτώσεις από σήμερα. Θα τονωθεί ψυχολογικά η αγορά μετά την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στην διακυβέρνησης της Χώρας; Τι λέει η αγορά;

Θετικά αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποι της αγοράς την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στην διακυβέρνηση της Χώρας κρατώντας όμως τις επιφυλάξεις ...


Θετικά αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποι της αγοράς την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στην διακυβέρνηση της Χώρας κρατώντας όμως τις επιφυλάξεις τους.

Είναι βέβαιο πλέον ότι μετά την εκλογή της ΝΔ στην κυβέρνηση και με δεδομένο την θέση του κ. Μητσοτάκη σχετικά με την στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και της τόνωσης της ψυχολογίας της αγοράς. αυτές οι εκπτώσεις, είναι βέβαιο ότι θα δώσουν το «τέμπο» της τόνωσης της ψυχολογίας όχι μόνο της αγοράς στην Ξάνθη αλλά και της διάθεσης των Ξανθιωτών – καταναλωτών.

Είναι βέβαιο ότι η εικόνα θα κυλίσει προς το θετικό. Σαφώς και κανένας δεν περιμένει θαύματα αλλά είναι βέβαιο όμως σύμφωνα και με την εκτίμηση της προέδρου της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαρίας Τσιακίρογλου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μίμη Μίλκογλου και του προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Σ. Μωραίτη ότι κατά την διάρκεια των εκπτώσεων θα καταγραφούν ψήγματα της αισιοδοξίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και των καταναλωτών.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ανέφερε ότι πιστεύει στην αλλαγή της ψυχολογίας των καταναλωτών – μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά δεν θα έχουμε θεαματικά αποτελέσματα.

Μιλώντας για το εκλογικό αποτέλεσμα ανέφερε ότι ο κόσμος δεν ευθυγραμμίστηκε με την υπόλοιπη Ελλάδα και φαίνεται με την όχι μπλε κουκίδα στον χάρτη. Αυτό σημείωσε ότι μπορεί να γίνει όταν μπουν τα πρώρα νομοσχέδια για ψήφιση και όταν φυσήξει ούριος άνεμος στην αγορά εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι ο Μητσοτάκης θα πράξει σε βάθος χρόνου.

Δηλώνει ότι είναι βέβαιος πώς η ψυχολογία της αγοράς θα αλλάξει. Ο κόσμος περιμένει την κατάθεση του προϋπολογισμού για να δει τι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης και για να μεταφραστεί αυτή η υπάρχουσα αισιοδοξία στους πολίτες.

Τέλος για τα όχι και τόσο καλά αποτελέσματα της ΝΔ στον νομό Ξάνθης ο Σ. Μωραίτης πιστεύει ότι η παρουσία τους Αλέξανδρου Κοντού στο ψηφοδέλτιο ίσως να είχε θετικότερα αποτελέσματα.

ΜΙΜΗΣ ΜΙΛΚΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα μας ο Μ. Μίκογλου πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης εκφράζει την αισιοδοξία του ότι λόγω καλοκαιριού και μικρότερου κόστους διαβίωσης των Ξανθιωτών, λόγω ποιοτικών προϊόντων, λογικών τιμών και φυσικά της ανάλογης έρευνας αγοράς εκφράζει την αισιοδοξία του, ότι θα καταγραφεί κάποια κίνηση σε συνδυασμό με την αλλαγή της κυβέρνησης η οποία ευαγγελίζεται την στήριξη των μικρομεσαίων και ευελπιστεί ότι θα καταγραφούν κάποια θετικά αποτελέσματα αλλά όχι άμεσα. «Θεωρώ ότι η ψυχολογία του κόσμου έχει ήδη αλλάξει και το επιβεβαιώνει όλο αυτό που έγινε την Κυριακή. Είναι λογικό γιατί με όλα όσα μέχρι σήμερα είχε δει, ο κόσμος είχε κουραστεί και θεωρώ ότι η ψυχολογία θα ανεβεί». Τέλος ο κ. Μίλκογλου αναφέρει ότι η ανεβασμένη ψυχολογία των Ξανθιωτών θα αποτυπωθεί στις 31 Αυγούστου που θα τελειώσουν οι εκπτώσεις.

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ
Κρίνει ότι επιτέλους η Ελλάδα αλλάζει σελίδα και όλα θα αλλάξουν προς το καλλίτερο για όλους και κυρίως για την αγορά. Θεωρεί ότι επιτέλους η Χώρα επανέρχεται στην κανονικότητα με μία ισχυρή κυβέρνηση και είναι βέβαιη πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι έχει υποσχεθεί για την αγορά και την κατανάλωση θα τα υλοποιήσει πιστώνοντας ότι αυτό το «γύρισμα» είναι μία προσωπική του επιτυχία.

Απαντώντας στο σχετικό μας ερώτημα ανέφερε «Έχει αποδειχθεί ότι η αγορά και η κατανάλωση είναι ψυχολογία. Είμαι πεπεισμένη ότι αυτή η αποτύπωση του εκλογικού αποτελέσματος θα καταγραφεί θετικά στην κατανάλωση ακόμη και στις εκπτώσεις. Ήδη έχει καταγραφή ένα δείγμα θετικότητας με την δήλωση του Πρωθυπουργού ότι τα πρώτα νομοσχέδια που θα έρθουν στην Βουλή θα είναι προς όφελος της επιχειρηματικότητας. Ναι είμαι βέβαιη ότι το κλίμα θα κινηθεί θετικά προς τους ανθρώπους της αγοράς και θα σημάνει το τέλος σε μία μαύρη τετραετία για την αγορά και την κατανάλωση».