GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης 3 διακινητές μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας

Συνελήφθησαν την (7-7-2019) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς...


Συνελήφθησαν την (7-7-2019) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) διακινητές, ένας 34χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 19 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.


Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβιβάζουν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, 9 μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να τους προωθήσουν παράνομα στην ενδοχώρα.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος δράστης, οδηγός του παραπάνω οχήματος, κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία, καθόσον όπως προέκυψε η πινακίδα κυκλοφορίας και η άδεια κυκλοφορίας του φορτηγού είναι πλαστές.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, μία άδεια κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.