GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης με Αλέξανδρο Κοντό, Τουρκές, Δ. Σαλτούρο και Μαρία Παυλίδου και μια μουσουλμάνα.

Εκτός ψηφοδελτίου Μαίρη Τσιακίρογλου και Γεωργία Ανδρέου, τελικό «ΟΧΙ» από την Αμέτογλου Χουμέϊρα.


Εκτός ψηφοδελτίου Μαίρη Τσιακίρογλου και Γεωργία Ανδρέου, τελικό «ΟΧΙ» από την Αμέτογλου Χουμέϊρα.

Έκλεισε πριν λίγη ώρα και επίσημα το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Αλέξανδρο Κοντό και τον Χατζημεμίς Τουρκές τελική επιλογή του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητοστάκη στη θέση του ουρολόγου ανεψιού του Γιουσούφ, Χαμάτς Χαμδή

Τις υπόλοιπες θέσεις στο ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος, η δικηγόρος Μαρίνα Παυλίδου και μια ακόμη μουσουλμάνα.

Εκτός ψηφοδελτίου μένουν οριστικά τόσο η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρης Τσιακίρογλου τόσο λόγω Μέτιου που προώθησε την κόρη του Αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδου αλλά και της "επιλογής" της να έρθει κόντρα στην κομματική στήριξη της υποψηφιότητας Δημαρχόπουλου στηρίζοντας με τον πατέρα της Σωτήρη Τσιακίρογλου το συνδυασμό Τσέπελη -το είχαμε αποκαλύψει εδώ και δυο μήνες- αλλά και η πολιτευτής του κόμματος Γεωργία Ανδρέου που είχε πει ΟΧΙ στον Χριστόδουλο Τοψίδη για την Περιφέρεια, διότι της είχαν υποσχεθεί οτι θα είναι στο ψηφοδέλτιο! Εκτός ψηφοδελτίου μένει και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης, αφού "προτιμήθηκε" ο Δημήτρης Σαλτούρος.

Σημειώνεται οτι εκτός ψηφοδελτίου θα είναι τελικά και η γιατρός κ.Αμέτογλου Χουμέϊρα που αρνήθηκε τελικά την πρόταση, τη θέση της οποίας θα πάρει άλλη μουσουλμάνα υποψήφια.
Αναλυτικά το ΟΡΙΣΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης απαρτίζεται από τους παρακάτω υποψήφιους:

1.Κοντός Αλέξανδρος, πρώην Υπουργός-Οικονομολόγος.
2.Σαλτούρος Δημήτρης, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Δικηγόρος.
3.Χατζημεμίς Τουρκές φυσικοθεραπευτής-πρώην πολιτευτής.
4.Παυλίδου Μαρίνα δικηγόρος
5.Μουσουλμάνα υποψήφια.