GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παραεμπόριο μία ανοιχτή πληγή στην Ξάνθη – Τι θα κάνει ο νέος δήμαρχος Μ. Τσέπελης; Τι θα κάνει ο νέος δήμαρχος Μύκης;

Ατυχής η δήλωση του Χατζηγγενέ σε τοπική εφημερίδα. Κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του; Τι θα κάνει ο νέος δήμαρχος Μ. Τσέπελης; Τι ...


Ατυχής η δήλωση του Χατζηγγενέ σε τοπική εφημερίδα. Κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του;
Τι θα κάνει ο νέος δήμαρχος Μ. Τσέπελης; Τι θα κάνει ο νέος δήμαρχος Μύκης;

Με αφορμή τον τραυματισμό του 12χρονου από την περιοχή του Εχίνου από παράνομα εισερχόμενο στην χώρα μας βεγγαλικό, τα ερωτήματα πλανώνται βασανιστικά πάνω από την κοινωνία της Ξάνθης.

Μέχρι σήμερα το Επιμελητήριο Ξάνθης και η Αντιπεριφέρεια απέτυχαν παταγωδώς να μειώσουν την ένταση του παραεμπορίου έστω και στο ελάχιστο αφού τα κρούσματα υφίστανται και κάθε μέρα σε εντονότερο βαθμό.

Πλέον ο λόγος στους νέους δημάρχους Ξάνθης και Μύκης αφού αυτοί οι δύο δήμοι έχουν τον μεγαλύτερο όγκο του παραεμπορίου.

Ο μεν δήμος Ξάνθης γιατί έχει συγκεντρωμένο τον μεγαλύτερο πληθυσμό του νομού και ο δήμος Μύκης συνορεύει με την Βουλγαρία με ότι αυτό σημαίνει. Άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχαμε τον τραυματισμό του δωδεκάχρονου ο οποίος από παράνομο μη ελεγμένο βεγγαλικό, παραλίγο να χάσει το μάτι του.

Ο Μ. Τσέπελης θα επανασυστείσει την δημοτική αστυνομία; Ο δήμαρχος Μύκης θα απαιτήσει από τις υπηρεσίες την παρουσία του ΚΕΛΑΥΕ στα ορεινά του νομού; Θα διευκολύνει τις υπηρεσίες στον έλεγχο;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγούμενος δήμαρχος κ. Καπζά όχι μόνο δεν διευκόλυνε τις υπηρεσίες αλλά δεν στήριξε τις προσπάθειες των φιλότιμων υπαλλήλων του τελωνείου που ανεβοκατέβαιναν για έλεγχο στα ορεινά της Ξάνθης.

Προβληματίζει όμως η δήλωση του Χατζηγγενέ Ιρφάν στο ΕΜΠΡΟΣ ο οποίος ενώ είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος στο επιμελητήριο Ξάνθης, εν τούτοις αναρωτιέται πώς θα προφυλαχθεί η κοινωνία της Ξάνθης από το παραεμπόριο.

Προκαλεί το ερώτημα που θέτει λέγοντας πότε και πώς θα αντιδράσει η κοινωνία.

Δεν γίνεται αντιληπτό αυτό γιατί η κοινωνία της Ξάνθης και ειδικότερα οι επαγγελματίες με την ψήφο της επέλεξαν τους εκπροσώπους της.

Αν οι εκπρόσωποι της δεν είναι ικανοί να μειώσουν τα κρούσματα παραεμπορίου τότε να παραιτηθούν κύριε Χατζηγγενέ.