GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φιλική νίκη της Ξάνθης κόντρα στην Καβάλα

Με φιλικό κόντρα στην Ξάνθη γιόρτασε την άνοδό της στην Football League η Καβάλα. Στο Ανθή Καραγιάννη η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς επικ...


Με φιλικό κόντρα στην Ξάνθη γιόρτασε την άνοδό της στην Football League η Καβάλα. Στο Ανθή Καραγιάννη η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησε με 2-0 με τους γηπεδούχους να αποθεώνονται από τους φιλάθλους τους.

Με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί υπάρχουν ομάδες που δίνουν τα τελευταία τους παιχνίδια πριν τις διακοπές του καλοκαιριού. Μία από αυτές είναι και η Ξάνθη, με τους… ακρίτες να φιλοξενούνται στην Καβάλα από την τοπική ομάδα στην φιέστα των «αργοναυτών» για την άνοδο στην Football League.

Παρόντες στο «Ανθή Καραγιάννη» ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Στέλιος Σφακιανάκης, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Φασίδης στο 79΄ και Μπρίτο στο 88′.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς (30’ Γκαραβέλης, 62’ Σταθάκης), Κασάδο, Μπαξεβανίδης (75’ Φασίδης), Συλλά (75’ Ντίρεσταμ), Λισγάρας (75’ Αλμέιδα), Μελιόπουλος (46’ Μπρίτο), Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς (75’ Τσάπαρης), Ντε Αμορίμ (62’ Σαρπόνγκ), Μπαριέντος (75’ Τενεκές), Κάστρο (46’ Χατζητερζόγλου)