GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γ. Βαταμίδης: Όλα έτοιμα για το Διεθνές meeting Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του Hellas Beetles Fina Artistic Swimming World Series...


Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του Hellas Beetles Fina Artistic Swimming World Series 2019 Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως και τις 7 Απριλίου στο κλειστό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως είπε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο sferikos 99.3 και στον Σάκη Σταυρίδη, ο Γιάννης Βαταμίδης, όλα είναι έτοιμα και πλέον μπαίνουν οι τελικές πινελιές της διοργάνωσης με την άριστη συνεργασία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που τα μέλη της έχουν έρθει ήδη και εγκατασταθεί στο κολυμβητήριο.

Ήδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ομάδων από τη Δευτέρα που μας πέρασε και οι Αλεξανδρουπολίτες που μένουν κοντά στο κολυμβητήριο το διαπιστώνουν ακούγοντας και τη μουσική που συνοδεύει τα προγράμματα των αθλητών.

Όπως όλα δείχνουν θα γίνει μια άψογη διοργάνωση που οι πολίτες θα μπορούν να απολαύσουν από το πρωί της Παρασκευής μέχρι και την Κυριακή, αφού η είσοδος θα είναι δωρεάν.

320 αθλητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αφού είναι αθλητές που διεκδικούν μια θέση στην επόμενη Ολυμπιάδα και θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Στο meeting έχουν δηλώσει συμμετοχή 18 χώρες, ανάμεσά τους βέβαια και η Εθνική Ελλάδος με πλήρη ανανεωμένη ομάδα σε όλα τα αγωνίσματα.

Η Ουκρανία συμμετέχει με την πλήρη ομάδα της, που στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης κατέκτησε την 2η θέση και στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης είχε καταλάβει την 3η θέση σε ντουέτο και σόλο ελεύθερο και τεχνικό.

Ο Καναδάς θα συμμετάσχει με την γυναικεία ομάδα του που στο Παγκόσμιο είχε κατακτήσει την 5η θέση σε σόλο ελεύθερο και τεχνικό, η Ιταλία με το μεικτό ντουέτο της που στο Παγκόσμιο είχε καταλάβει την 1η θέση, ενώ η Ιαπωνία θα καταφθάσει με το μεικτό της ντουέτο που είχε καταλάβει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα την 3η θέση σε ελεύθερο και τεχνικό.

Σημαντική η παρουσία της Ρωσίας με το μεικτό ντουέτο που κατέλαβε την 1η θέση στο Παγκόσμιο και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Από την Αμερικάνικη Ήπειρο θα συμμετάσχουν οι ανερχόμενες αθλήτριες του Μεξικό, ενώ στον κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης θα βρεθούν επίσης οι ραγδαία εξελισσόμενες ομάδες του Ισραήλ και της Ουγγαρίας. Οι διεθνείς συμμετοχές ολοκληρώνονται με τις ομάδες της Τσεχίας, της Γερμανίας, του Λιχτενστάιν, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, του Άγιου Μαρίνου, της Ελβετίας και της Σλοβακίας.

Η εικόνα των αγώνων θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα προβάλλει την πόλη μας.