GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης

Συνεδριάζει σήμερα, στη μία το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης με τα ακόλουθα πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη:


Συνεδριάζει σήμερα, στη μία το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης με τα ακόλουθα πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Ορισμός υπολόγου Χ.Ε. Προπληρωμής δαπανών επέκτασης Φ.Ο.Π. σχετικής απόφασης 57/2019 Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης.
  2. Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης του αποτελέσματος και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων οικισμών Δ.Κ. Μύκης και Τ.Κ. Ωραίου» προϋπολογισμού μελέτης 56.480,00€ με Φ.Π.Α..
  3. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής-αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση των «Έργων δημοτικής οδοποιίας στους οικισμούς Κενταύρου και Κοτύλης (υποέργο 2 – οικισμός Κοτύλης)» προϋπολογισμού μελέτης 1.723.000€.
  4. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής-τεχνικών προσφορών-αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της «Προμήθειας σκυροδέματος δήμου Μύκης» προϋπολογισμού μελέτης: 29.991,57€.
  5. Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης του αποτελέσματος και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση των «Έργων υποδομής στις Δ.Ε. Κοτύλης, Θερμών και Σατρών» προϋπολογισμού μελέτης 46.100,00€ με Φ.Π.Α..