GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 9 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχ...


Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 5 Απριλίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του πρακτικού έλεγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» (εισηγητής: Δήμαρχος).
  2. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου (εισηγητής: Δήμαρχος).
  3. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ» και κατακύρωση του διαγωνισμού (εισηγητής: Δήμαρχος).
  4. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες του Κέντρου Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής & Τρίτης Ηλικίας και Παροχή γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό του Δήμου Αβδήρων και των σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους 2019» και κατακύρωση του διαγωνισμού (εισηγήτρια: Μισκάκη Αμφιθέα, Πρόεδρος της Επιτροπής διαγωνισμού).
  5. Έγκριση μελέτης με τίτλο: “Προμήθεια εξοπλισμού για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Βιοαποβλήτων στο Δήμο Αβδήρων” (εισηγητής: Ελευθεριάδης Απόστολος, Προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας).
  6. Kατάργηση της δίκης, χωρίς την εκδίκαση της υποθέσεως σε β’ βαθμό για οφειλή σε 1) Αρβανιτίδου Ελένης του Χρήστου, 2) ΚΑΠΖΑ Φατμέ του Ισμέτ και της Φεριδέ και 3) Αποστολίδου Γεωργίας του Ματθαίου (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου).
  7. Απόδοση λογαριασμού υπολόγου ενταλμάτων προπληρωμής (εισηγητής: Δήμαρχος).
  8. Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου (εισηγητής: Δήμαρχος).
  9. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 21/2019 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του Δήμου Αβδήρων (εισηγητής: Δήμαρχος).