GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ»

Στις 20 Μαρτίου 2019 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στην «Οικία Χατζηδάκι» με θέμα: «Τραγουδάμε ...


Στις 20 Μαρτίου 2019 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στην «Οικία Χατζηδάκι» με θέμα: «Τραγουδάμε για την αγάπη». Αρχικά ο Διευθυντής του σχολείου κ. Συμεωνίδης Συμεών καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και μίλησε σύντομα για το ρόλο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας. Στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός κ. Λαζαρίδης Στέλιος είπε δυο λόγια για την εκδήλωση και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του σχολείου που παραβρέθηκαν. Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του σχολείου, που τραγούδησε 3 τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι υπό τη Διεύθυνση της εκπαιδευτικού κ. Γαρδάνη Αθηνάς. Στη συνέχεια παρουσίασαν μουσικό πρόγραμμα με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια οι παρακάτω μουσικοί από τη Δράμα: Έφη Ζάννη στο πιάνο, Δρόσος Δρόσος: τραγούδι, Στέλλα Πάππου: τραγούδι, Ζωή Κυριακίδου, Αριάδνη Χρυσάφη: απαγγελία



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κ. Λομβαρδέας Μιχάλης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παπαθανασίου Γεώργιος. Επίσης παρακολούθησαν εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ από τα Τμήματα εκτός Έδρας Κενταύρου και Μύκης, εκπαιδευόμενοι από το ΣΔΕ Κομοτηνής, καθώς και φίλοι του σχολείου.



Ήταν μια πολύ ευχάριστη και συγκινητική βραδιά που απόλαυσαν οι εκπαιδευτικοί, οι εκπαιδευόμενοι των ΣΔΕ και όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Το ΣΔΕ Ξάνθης ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια νομού Ξάνθης για την παραχώρηση της αίθουσας, το Δήμο για την ευγενική χορηγία και φυσικά τους μουσικούς από τη Δράμα για την πολύ όμορφη παρουσίαση.