GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Yφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλας θα εγκαινιάσει την ALEXPO 2018

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η έκθεση ALEXPO 2018 την οποία διοργανώνει το Επιμελητήριο Έβρου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η έκθεση ALEXPO 2018 την οποία διοργανώνει το Επιμελητήριο Έβρου.

Ένας θεσμός κορυφαίας σημασίας που αναβαθμίστηκε ώστε να αποτελέσει πολύτιμο μέσο προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και πνεύμονα οξυγόνου για τους επιχειρηματίες που επιδιώκουν να σημειώσουν πρόοδο σε επίπεδο εμπορικών συμφωνιών, τεχνογνωσίας και εξωστρέφειας.

.Κάθε σκέλος του προγράμματος της Alexpo 2018 διαμορφώθηκε ώστε να συμβάλλει στη δημιουργία μίας έκθεσης με υψηλή δυναμική και απήχηση που θα παράσχει στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες νέα ερεθίσματα και αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της αγοράς αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 15 εως τις 19 Ιουνίου, με το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων να είναι ιδιαίτερα πλούσιο και να περιλαμβάνει από γαστρονομικές προτάσεις, γνωστών chef όπως ο Άρης Πετρετζίκής, μέχρι, και.. το ρεκόρ GUINESS, καθώς το Επιμελητήριο του Έβρου θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ Guiness, δημιουργώντας μια μεγάλη πλεξούδα σκόρδου πάνω από το σημερινό ρεκόρ των 255 μέτρων.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής περιοχής σε αυτή την πολύ σημαντική και παραδοσιακή βιομηχανία της περιοχής του Έβρου, εξήγησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χριστόδουλος Τοψίδης. Μάλιστα, τα εγκαίνια της έκθεσης, θα πραγματοποιήσει, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας.