GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η. Κασιδιάρης: «Σε γελοίο υποκείμενο εξελίσσεται ο Πάνος Καμμένος – Άμεση σύλληψη των Τούρκων πρακτόρων που δρουν σε Ελληνικό έδαφος»

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν να αφήσει τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς, εάν δεν υπάρξουν άμεσα αντίμετρα από ...


«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν να αφήσει τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς, εάν δεν υπάρξουν άμεσα αντίμετρα από το Ελληνικό Κράτος όπως για παράδειγμα, η σύλληψη των Τούρκων πρακτόρων που δρουν στο Ελληνικό έδαφος» δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Πρόσθεσε δε ότι, το κράτος τους έχει ξεχάσει, και μάλιστα, χαρακτήρισε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ως το «πλέον γελοίο υποκείμενο, της πολιτικής ζωής, ο οποίος, τρέχει στα grand prix του Μονακό, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος, άνθρωποι που δεν έχουν υπηρετήσει καν τη στρατιωτική τους θητεία» τόνισε.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του Θανάση Παπαδόπουλου, που ήταν στέλεχος της Χρυσής Αυγής και τον οποίο χαρακτήρισε ως τον άνθρωπο της Χρυσής Αυγής στον Έβρο και τον επόμενο βουλευτή της Χρυσής Αυγής αλλά και «ένα στέλεχος πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του εθνικιστικού κινήματος στη Θράκη».

Τέλος, ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις και τα σενάρια εκλογών, εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν πρόωρα καθώς «ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι τόσο κολλημένοι στις καρέκλες τους που δε σηκώνονται ούτε με γερανό», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.