GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα αδέσποτα στο κέντρο της Ξάνθης, αλλά και σε κεντρικούς δρόμους. Καθημερινές οι επιθέσεις ακόμη και σε ανθρώπους που δεν τα ενόχλησαν ποτέ

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα αδέσποτα στο κέντρο της Ξάνθης, αλλά και σε κεντρικούς δρόμους…


Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα αδέσποτα στο κέντρο της Ξάνθης, αλλά και σε κεντρικούς δρόμους…

Καθημερινές οι επιθέσεις ακόμη και σε ανθρώπους που δεν τα ενόχλησαν ποτέ.

«Νιος ήμουν και γέρασα», αλλά λύση στο θέμα με τα αδέσποτα δεν είδα να δίνεται. Εγκλωβισμένος από τη μια ο Δήμος από τη νομοθεσία, αλλά και από την προχειρότητα που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια στο θέμα αυτό, μιας και αντί να βρουν έναν μεγάλο χώρο να βάλουν μέσα τα αδέσποτα και να τα έχουν σε περιβάλλον που πρέπει, κοιτούσαν πώς θα κάνουν κυνοκομεία θέρετρα, δαπανώντας μια περιουσία, που ακόμη δεν τα είδαμε, εγκλωβισμένοι και οι δημότες από την άλλη πλευρά, που δέχονται καθημερινά επιθέσεις και έχουν χάσει κάθε ίχνος υπομονής, τονίζοντας πως άμα δε βρουν άμεσα λύση οι αρμόδιοι, θα δώσουν λύση οι ίδιοι.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι πως κάτι θα πρέπει επιτέλους να γίνει σε αυτήν την πολύπαθη πόλη και να αρχίσουν οι αρμόδιοι να δίνουν λύσεις στα προβλήματα που έχουν οι δημότες, με δραστικές παρεμβάσεις και όχι με πασαλείμματα.