GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα τα Ξανθιωτάκια

Με τη συμμετοχή 674 μαθητών και μαθητριών στα Ατομικά Πρωταθλήματα, 63 σχολείων στα Ομαδικά Πρωταθλήματα, 50 μαθητών και μαθητριών στ...


Με τη συμμετοχή 674 μαθητών και μαθητριών στα Ατομικά Πρωταθλήματα, 63 σχολείων στα Ομαδικά Πρωταθλήματα, 50 μαθητών και μαθητριών στα Ανοιχτά Πρωταθλήματα και 33 ενηλίκων στο Τουρνουά Γονέων Συνοδών, διεξήχθησαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαθητών Μαθητριών 2016 καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις τους.

Μεγάλες διακρίσεις πέτυχαν οι σκακιστές και σκακίστριες της πόλης μας και του συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε φέτος στη Χαλκιδική, καθώς στις 3 από τις 14 κατηγορίες του ατομικού είχαμε μετάλλια.

Ο Ουζούνης Κωνσταντίνος από το 9ο Δημοτικό Ξάνθης αναδείχθηκε 2ος στην Α΄ Δημοτικού κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η Μήλιου Πηνελόπη από το 12ο Δημοτικό Ξάνθης αναδείχθηκε 3ο κορίτσι στην Γ΄Δημοτικού κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Γεωργιάδης Νικόλαος από το Άξιον Ξάνθης τερμάτισε 3ος στην Β΄Γυμνασίου κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, συνεχίζοντας τις εκπληκτικές του επιδόσεις για φέτος.

Πολύ καλές επιδόσεις είχαν και τα υπόλοιπα παιδιά του Σ.Ο.Ξ. που είχαν προκριθεί και συμμετείχαν στους αγώνες.

Ο Σ.Ο.Ξ. συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά που εκπροσώπησαν επάξια την πόλη και τον σύλλογο μας, σε μια τόσο μεγάλη και δύσκολη διοργάνωση και ευχόμαστε αυτές οι μεγάλες επιτυχίες να συνεχιστούν και στο μέλλον.
Από τον Σκακιστικό Όμιλο  Ξάνθης