GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θα τον αποκεφαλίσουν και θα τον σταυρώσουν...επίσημα!!!

      Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να αποκεφαλίσει ένα παιδί 21 ετών και, στη συνέχεια, να το σταυρώσει εκθέτοντας δημόσια το πτώμα το...

     Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να αποκεφαλίσει ένα παιδί 21 ετών και, στη συνέχεια, να το σταυρώσει εκθέτοντας δημόσια το πτώμα του. Η ίδια χώρα επιλέχθηκε πρόσφατα επικεφαλής του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Θα μπορούσε να ήταν αστείο, αν δεν ήταν τόσο σοβαρό!

     Όταν ήταν 17 χρόνων, ο Αλί Μοχάμεντ αλ Νιμρ συνελήφθη για συμμετοχή σε διαδηλώσεις ενάντια στην κυβέρνηση και, στη συνέχεια, καταδικάστηκε σε βασανιστήρια. Όμως, η περίπτωσή του δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Σαουδική Αραβία έχει εκτελέσει φέτος πάνω από 100 πολίτες, δηλαδή εκτελεί έναν κάθε δύο ημέρες!

      Η Γαλλία έχει ήδη ζητήσει από τους Σαουδάραβες να σταματήσουν αυτήν την εκτέλεση, αλλά οι ΗΠΑ, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν επίσης πολύ θερμές σχέσεις με το καθεστώς.

  Ειδικοί για τα ανθρώπινα δικαιώματα ισχυρίζονται ότι η μαρτυρία του εκμαιεύτηκε με βασανιστήρια, ότι ήταν ακόμη ανήλικος όταν συνελήφθη κι ότι η εκτέλεσή του είναι παράνομη

πηγή: Avaaz