GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διακρίσεις για ποδηλάτες από την Σταυρούπολη

      Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος ‘Δόξα Σταυρούπολης-Ξάνθης’ συμμετείχε με το Ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου σε δύο (2) ποδηλατικούς α...


      Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος ‘Δόξα Σταυρούπολης-Ξάνθης’ συμμετείχε με το Ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου σε δύο (2) ποδηλατικούς αγώνες στις 27 Σεπτεμβρίου σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη και απέσπασε πέντε (5) μετάλλια σε διεθνής αλλά και τοπικούς αγώνες.


      Οι αθλητές του, Παπαδόπουλος Σταύρος και Νικηφόρος Νερατζίδης, πήραν μέρος στο «4ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο-Θεσσαλονίκη 2015» στις κατηγορίες 40+ και 50+ Μάστερ αντίστοιχα και κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στο καθιερωμένο Circuit της πόλης, στην διαδρομή: Λευκός Πύργος, Ν. Γερμανού, Τσιμισκή, Σαλαμίνος, Νίκης. 

 Την εκκίνηση των αγώνων έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου Σταυρούπολης Ξάνθης  ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι από την Π.Ε. Ξάνθης.

   Επίσης, το τμήμα ποδηλασίας συμμετείχε στον 2ο Ποδηλατικό Αγώνα Βουνού  2nd Xanthi MTB Race στην ορεινή περιοχή Θηλιά-Λειβάδι, ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για αθλητές με δελτίο (κατηγορίες Ανδρών ELITE, Εφήβων και Παίδων) και OPEN, όπου απέσπασε ένα (1) ασημένιο και δύο (2) χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Γυναικών, η Αντωνιάδου Μαρία κατέκτησε την 3η θέση. Αντίστοιχα, στην κατηγορία ανδρών (Μάστερ), ο Καρασακαλίδης Μάρκος επιβλήθηκε στην 2η και ο Σαρίκος Παναγιώτης την 3η θέση.  Το Σύλλογό εκπροσώπησαν στην κατηγορία Ανδρών ELITE ο Δούρβας Νικόλαος, Σαμουηλίδης Τριαντάφυλλος, Θεοδωράκης Ιωάννης – κατηγορία Εφήβων ο Καραμπατζάκης Σταύρος - στη κατηγορία παίδων ο παμπαίδας Παπαδόπουλος Θεόδωρος και τέλος στην κατηγορία Μάστερ Ανδρών οι Κωνσταντινίδης Ανδρέας, Ασηκίδης Σάββας και Αβτζόγλου Σπύρος.