GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τοποθετήθηκαν φιάλες για καπάκια στην Ξάνθη - Θα δοθούν για αγορά αμαξιδίου (+ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη το απόγευμα ξεκίνησε η τοποθέτηση μπουκαλιών μέσα στην πόλη της Ξάνθης για την συλλογή πλαστικών καπακιών, τα οποία θα διατε...

Την Τετάρτη το απόγευμα ξεκίνησε η τοποθέτηση μπουκαλιών μέσα στην πόλη της Ξάνθης για την συλλογή πλαστικών καπακιών, τα οποία θα διατεθούν για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εγχείρημα, το οποίο μάλιστα στηρίζουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο καπάκια κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης. Η πρόταση έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Απαράδεκτοι" και έγινε αποδεκτή από την οργανωτική επιτροπή των Γιορτών και φυσικά τους υπόλοιπους Συλλόγους, ενώ πληροφορίες μπορεί κανείς να αναζητά στην ομάδα Καπακομάνια στο facebook. 

Σε σχετική ανακοίνωση για την δράση, επισημαίνεται πως "έγινε η πρώτη εξόρμηση στην πόλη της Ξάνθης τοποθετώντας 9 φιάλες για τη συλλογή πλαστικών καπακιών. 

Τα σημεία είναι τα εξής: 
1. ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ -28ης Οκτωβρίου-
2. ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ -δίπλα στο musutu-
3. ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ -μπροστα στο ζαρα kids-
4. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ -δημαρχείο-
5. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ -πιατσα ταξι-
6. ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ -μεζέ μπαρ-
7. ΠΑΡΑΛΙΑ -baiser-
8. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ
9. ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑ

Η προσπάθεια μόλις ξεκίνησε!! Θα τοποθετηθούν και άλλες φιάλες σε διάφορα σημεία τα οποία θα δημοσιοποιούνται στην σελίδα μας. Οι φιάλες είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας Water Life Δ & Κ Τριανταφυλλίδης 

Θα γίνει μια προσπάθεια να μοιραστούν φιάλες και σε κεντρικά μαγαζιά και σε περιοχές εκτός κέντρου, κατόπιν πολλών αιτημάτων φίλων της σελίδας. Προς το παρόν είμαστε 3μελής ομάδα, οπότε επεκτεινόμαστε σιγά σιγά! Στόχος απώτερος είναι οι Γιορτές Παλαιάς Πόλης όπου θα μοιράσουμε μία φιάλη σε κάθε στέκι πολιτιστικού συλλόγου, όπου και θα μπορείτε να τα αναζητήσετε!!

******Η φωτιά του εθελοντισμού άναψε και δεν σβήνει******
Τέλος θα σας παρακαλούσαμε να πετάτε μόνο καπάκια στις φιάλες προκειμένου να είναι αξιόπιστη η προσπάθεια μας. Επίσης σε περίπτωση που κάποια φιάλη γεμίσει και δεν έχει γίνει αντιληπτό από εμάς, ενημερώστε μας ώστε να μην λερώνουμε τους χώρους που φιλοξενούν τις φιάλες και δημιουργήσουμε ανεπιθύμητα προβλήματα στα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου. Ας δείξουμε χαρακτήρα, σοβαρότητα και συλλογικότητα προκειμένου να επιτύχουμε! 

Να μην λησμονήσουμε τον άξιο και μοναδικό συμπαραστάτη-αρωγό της προσπάθειας μας τον Σύλλογος Στηρίζω !!

LIKE στη σελίδα & SHARE γιατί χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλου του Ξανθιώτικου κόσμου!!".