GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θα μαζεύουν καπάκια στις Γιορτές Παλιάς Πόλης για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου

-Στόχος η παροχή βοήθειας σε άτομα που την έχουν ανάγκη  Καπάκια από πλαστικά μπουκάλια νερών θα συλλέγουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ...

-Στόχος η παροχή βοήθειας σε άτομα που την έχουν ανάγκη 

Καπάκια από πλαστικά μπουκάλια νερών θα συλλέγουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια αγοράς ενός αναπηρικού αμαξιδίου, για ένα παιδί που το έχει άμεση ανάγκη, ενώ σε δεύτερη φάση υπάρχει στόχος για μεγαλύτερη συγκομιδή και προσφορά βοήθειας σε άτομα που την χρειάζονται. 

Όπως έγινε γνωστό, η πρόεδρος του Συλλόγου οι Απαράδεκτοί, κα Χαρά Τσακίρη, πρότεινε να συνεισφέρουν όλοι οι Σύλλογοι σε μια προσπάθεια που ξεκινά στην πόλη ο Σύλλογος Στηρίζω με στόχο την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, συλλέγοντας καπάκια από μπουκάλια. 

Η κίνηση αυτή βρήκε φυσικά πολλούς υποστηρικτές, και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν μέσα στην Παλιά Πόλη "μπουκάλια" μέσα στα οποία θα μπορεί κανείς να αφήνει τα καπάκια του. 

Σε σχετικό της μήνυμα, η κα Τσακίρη αναφέρει πως "'οταν μια ιδέα παίρνει σάρκα και οστά........Ως πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου καλώ όλους τους Συλλόγους κ τους συμπολίτες μας να συνισφέρουν σε μια νέα προσπάθεια που ξεκινάει στην πόλη μας ο σύλλογος "Στηρίζω" με στόχο την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για ένα δικό μας παιδί κ σε δεύτερη φάση περισσότερων, με σκοπό να προσφέρουμε το χαμόγελο και την στήριξη στα άτομα που το χρειάζονται.... Ο τρόπος;;; ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ!!! Σε λίγες μέρες σε σημεία της πόλης και της Παλιάς Πόλης θα βρείτε τα μεγάλα "μπουκάλια" που θα περιμένουν τα καπάκια μας! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Καπακομανία- join,share,support!