GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τούμπαρε νταλίκα στο Δέκαρχο για να αποφύγει σύγκρουση με μηχανάκι – Γέμισε ο δρόμος ρούχα!

-Σε μια κλειστή στροφή έξω από το Δέκαρχο το τροχαίο ατύχημα με την νταλίκα και το μηχανάκι  Μια νταλίκα που μετέφερε ρούχα και παπούτ...

-Σε μια κλειστή στροφή έξω από το Δέκαρχο το τροχαίο ατύχημα με την νταλίκα και το μηχανάκι 

Μια νταλίκα που μετέφερε ρούχα και παπούτσια τούμπαρε την Τετάρτη, λίγο έξω από το Δέκαρχο, στον Δήμο Τοπείρου της Ξάνθης. 

Ο οδηγός της νταλίκας βρέθηκε σε μια κλειστή στροφή που υπάρχει στην περιοχή, κοντά στον οικισμό, όταν αντίκρισε μπροστά του ένα δίκυκλο μηχανάκι το οποίο οδηγούσε 67χρονος από την περιοχή. 

Στην προσπάθεια τους να αποφύγουν την σύγκρουση οι δύο οδηγοί βγήκαν έξω από τον δρόμο, με την νταλίκα να ανατρέπεται και τον ηλικιωμένο οδηγό με το μηχανάκι να καταλήγει στο έδαφος. 

Ο 67χρονος τραυματίστηκε ελαφρά από την πτώση, ωστόσο ο οδηγός της νταλίκας κατάφερε να βγει σώος και αβλαβής από το όχημά του, μετά την ανατροπή. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία, η οποία και διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, ενώ από την ανατροπή αρκετά από τα εμπορεύματα που μετέφερε ο οδηγός της νταλίκας ξεχύθηκαν στο έδαφος.