GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ι.Χ. έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ στην Ε.Ο. Ξάνθης-Πετεινού! Είχε άγιο ο οδηγός (+ΦΩΤΟ)

-Νωρίς το πρωί της Πέμπτης το ατύχημα λίγο μετά το εργοστάσιο της ΣΕΚΕ  Πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ κατέληξε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο τις πρώτ...

-Νωρίς το πρωί της Πέμπτης το ατύχημα λίγο μετά το εργοστάσιο της ΣΕΚΕ 

Πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ κατέληξε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης-Πετεινού, λίγο μετά το εργοστάσιο της ΣΕΚΕ. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, 44χρονος οδηγός ενός μπλε Ι.Χ. αυτοκινήτου από τον Πετεινό έχασε τον έλεγχο του οχήματός του ενώ κινείτο στο 2ο χλμ. Ξάνθης-Πετεινού στις 6.30 το πρωί. 

Το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε πάνω σε μια ξύλινη κολόνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι και το Ι.Χ. να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ ζημιές υπέστη και η κολόνα. 

Πιο συγκεκριμένα, το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου καταστράφηκε από την σύγκρουση ενώ ζημιές υπέστη και η αριστερή πλευρά του οχήματος. 

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία η οποία και διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα. 

Από την σύγκρουση του αυτοκινήτου πάνω στην κολόνα διεκόπη η παροχή ρεύματος στο αγρόκτημα που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω σημείο κατά το παρελθόν έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα αντίστοιχα τροχαία ατυχήματα, και δυστυχώς ακόμη πιο σοβαρά. 

Η οδική βοήθεια κλήθηκε επίσης στο σημείο για την απομάκρυνση του οχήματος.