GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βραβεύτηκαν μαθητές του ΓΕΛ Τυχερού

Τους μαθητές και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Τυχερού που κέρδισαν το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό «Μαραθώνιος εμπ...

Τους μαθητές και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Τυχερού που κέρδισαν το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό «Μαραθώνιος εμπλουτισμού της Βικιπαίδειας για την 25η Μαρτίου», βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015, στο Νομαρχείο. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου συνεχάρη τους δεκατρείς μαθητές και τους δύο υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, κ. Τρυφωνίδου και κ. Τσαπάνη, για την επιλογή της οικογένειας Βισβίζη από μέρους τους, ως το λήμμα της μελέτης  - συμμετοχής τους στο διαγωνισμό. «Η επιλογή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους εμάς τους Θρακιώτες, καθώς ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο διαδικτυακό κενό στην έγκυρη – ελεύθερη - εγκυκλοπαιδική πληροφόρηση σχετικά με την προσφορά της οικογένειας Βισβίζη στον αγώνα του 1821» είπε ο κ. Πέτροβιτς. 

Απευθυνόμενος στους μαθητές ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου είπε «Σας αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο για το δεύτερο βραβείο που κατακτήσατε στον διαγωνισμό, αλλά και γιατί επιλέξατε να εργαστείτε ομαδικά, να διαθέσετε τον ελεύθερό σας χρόνο για έναν απώτερο στόχο, χωρίς διαβεβαιώσεις για νίκη και αναγνώριση της προσπάθειάς σας, γιατί προσφέρατε «δώρο» σε όλους τους συντοπίτες και την παγκόσμια κοινότητα, γιατί σε αντίθεση με αρκετούς συνομηλίκους σας ξεφύγατε από την «κακή» χρήση του διαδικτύου, τα βιντεοπαιχνίδια κλπ». 

Στους δε καθηγητές είπε «Αποτελείτε το πρότυπο του σύγχρονου εκπαιδευτικού, του εκπαιδευτικού που θέλουμε να στελεχώνει τα σημερινά σχολεία της χώρας, που «ξεφεύγουν» από το τυπικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις οδηγίες του Υπουργείου, που απορρίπτουν τη στείρα αποστήθιση γνώσεων, και μετατρέπουν τη μάθηση και την έρευνα σε μια ευχάριστη δραστηριότητα». 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ευχήθηκε σε όλους να χαρίσουν στον Έβρο κι άλλες τέτοιες νίκες και στιγμές υπερηφάνειας.