GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Άνοιξαν» ξανά τα ΑΤΜ στην Ξάνθη, άνοιξαν και οι ουρανοί! Περίμεναν στην βροχή για 60 ευρώ

-Χωρίς προβλήματα καταβλήθηκαν όλοι οι μισθοί του Δημοσίου στον Νομό την προηγούμενη Παρασκευή  Σε λειτουργία τέθηκαν ξανά από το μεση...

-Χωρίς προβλήματα καταβλήθηκαν όλοι οι μισθοί του Δημοσίου στον Νομό την προηγούμενη Παρασκευή 

Σε λειτουργία τέθηκαν ξανά από το μεσημέρι της Δευτέρας, και σταδιακά, όλα τα ΑΤΜ των τραπεζών της Ξάνθης με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ξανά ουρές έξω από πολίτες ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε και η προσαρμογή στο ανώτατο ημερήσιο όριο αναλήψεων, που ορίστηκε στα 60 ευρώ ανά κάρτα. 

Αρκετοί συνταξιούχοι βρέθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από τις Τράπεζες της Ξάνθης με εμφανή τον προβληματισμό τους για τις συντάξεις τους, ενώ μάλιστα ορισμένοι ισχυρίζονταν πως είχαν πληροφορίες ότι οι Τράπεζες θα ανοίξουν και θα παραλάβουν τα χρήματά τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια είχαν όλοι αυτοί που δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης μετρητών αλλά και όσοι δεν γνωρίζουν πως να την χρησιμοποιήσουν. 

Στην Εθνική Τράπεζα, στον Πεζόδρομο της Γ. Σταύρου, μέχρι και αργά το μεσημέρι αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν έξω από την κεντρική είσοδο της Τράπεζας για να βγάλουν χρήματα ενώ λίγο μετά τις 3.00 σε ένα τμήμα του Νομού ξέσπασε έντονη βροχόπτωση με αρκετούς πολίτες ωστόσο να μην αποχωρούν από την ουρά των ΑΤΜ, περιμένοντας να πραγματοποιήσουν αναλήψεις μικρών χρηματικών ποσών. 

Κανονικά η καταβολή των μισθών 
Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στους Δήμους αλλά και την Περιφέρεια στον Νομό, έχουν καταβληθεί κανονικά μιας και πιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. 

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο να “σηκώσουν” τους μισθούς τους υπό τον φόβο πως οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν την Δευτέρα ή θα γίνει κάποιο capital control, κάτι άλλωστε που τελικώς συνέβη. 

Κανένα πρόβλημα δεν παρατηρείται στα Φαρμακεία της πόλης, τα οποία ούτως ή άλλως παρουσιάζουν τα συνήθη προβλήματα και τις ελλείψεις σε γνωστά σκευάσματα, ενώ όπως επισημαίνεται η τροφοδοσία των Φαρμακείων πραγματοποιείται απρόσκοπτα.