GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Ανοίγουν» ξανά τα ηλεκτρονικά ραντεβού του Νοσοκομείου – Ενδιαφέρον από την Πολεμική Αεροπορία!

Τα ηλεκτρονικά ραντεβού για τα Τακτικά Εξωτερικά και Απογευματινά Ιατρεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανοίγουν ξανά στις 22 Ιουνίου, όπως...

Τα ηλεκτρονικά ραντεβού για τα Τακτικά Εξωτερικά και Απογευματινά Ιατρεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανοίγουν ξανά στις 22 Ιουνίου, όπως έγινε γνωστό από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. 

Πρόκειται για την πρωτοποριακή εφαρμογή που κατασκεύασε το Τμήμα Πληροφορικής του Γ.Ν.Ξ. και τέθηκε σε εφαρμογή πριν από μερικούς μήνες λειτουργώντας παράλληλα με τον τηλεφωνικό προγραμματισμό των ραντεβού. Μάλιστα, ήδη υπήρξε ενδιαφέρον από το 251 Γενικό Νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορίας για την εφαρμογή που χρησιμοποιεί το Νοσοκομείο της πόλης. Όπως εξηγεί ο Διοικητής κ. Αθανάσιος Πάσχου υπήρξε όχληση σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα του Νοσοκομείου ενώ ήδη και το εκεί Νοσοκομείο με το δικό του αντίστοιχο Τμήμα Πληροφορικής έτρεχε κάτι σχετικό. 

Σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο, σχετικά με τα ηλεκτρονικά ραντεβού, επισημαίνει πως “το Νοσοκομείο ενημερώνει ότι τα ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά και Απογευματινά Ιατρεία για το μήνα Ιούλιο θα είναι διαθέσιμα το από τις 22 Ιουνίου 2015.  Ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες για την κατά το δυνατό πιο έγκαιρη ενεργοποίηση της εφαρμογής.

Οι πολίτες μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους: 
1. Κατευθείαν από την εφαρμογή του Νοσοκομείου E@IATREIA με χρήση του email τους ή του κινητού τους τηλεφώνου
2. Απευθυνόμενοι στους επαγγελματίες υγείας δίνοντας προσεκτικά τα στοιχεία τους
3. Από τον κοινόχρηστο υπολογιστή με οθόνη αφής που βρίσκεται στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου
4. Από την εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό android που μπορούν να εγκαταστήσουν οι χρήστες από τον ιστότοπο του Νοσοκομείου

Ειδικά για πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στους παραπάνω 4 τρόπους διαχείρισης ραντεβού, λειτουργούν δύο τηλεφωνικές συνδέσεις 25413-51274 και 25413-51252, όπου μπορούν να απευθύνονται και να ομιλούν ζωντανά με υπαλλήλους του Νοσοκομείου που θα τους εξυπηρετήσουν με προθυμία”.