GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φωτιά σε μονοκατοικία στην Χρύσα της Ξάνθης – Σήμανε «συναγερμός» στην Πυροσβεστική (+VIDEO)

-Η φωτιά ξέσπασε στην κουζίνα κατά πάσα πιθανότητα από ξεχασμένο αναμμένο μάτι  -Έσπευσαν στο σημείο άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα και ...

-Η φωτιά ξέσπασε στην κουζίνα κατά πάσα πιθανότητα από ξεχασμένο αναμμένο μάτι 
-Έσπευσαν στο σημείο άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα και απετράπησαν τα χειρότερα 

Φωτιά ξέσπασε στις 5.00 το απόγευμα της Πέμπτης σε ισόγεια μονοκατοικία στην περιοχή της Χρύσας, στην Ξάνθη. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο της κουζίνας, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως ξέσπασε από ξεχασμένο αναμμένο μάτι. Εντός της οικίας βρισκόταν η ηλικιωμένη ένοικος αυτής, που αντικρίζοντας τη φωτιά και τους καπνούς που έβγαιναν από τον απορροφητήρα της πανικοβλήθηκε ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης. 

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά δύο πλήρως επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν στην περιοχή με τους Πυροσβέστες να προχωρούν άμεσα στην κατάσβεση της φωτιάς πριν αυτή επεκταθεί και απειλήσει άλλους χώρους του σπιτιού. Από τις φλόγες κάηκαν ο απορροφητήρας καθώς και  τα ντουλάπια που βρίσκονταν στην κουζίνα ενώ γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί.

Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική. 

Η κινητοποίηση της Π.Υ. Ξάνθης για ακόμη μια φορά ήταν άμεση και αποδείχθηκε σωτήρια, παρά το γεγονός πως όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένως και στο παρελθόν τα Πυροσβεστικά οχήματα, και δη τα μεγάλα που κινητοποιούνται σε αντίστοιχα συμβάντα, αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη διέλευσή τους από την οδό Βενιζέλου η οποία άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε κεντρική οδική αρτηρία της πόλης, παρά το γεγονός πως δεν διαθέτει τις ανάλογες υποδομές για κάτι τέτοιο.