GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το νέο τους project συστήνουν στο κοινό οι "Underhill West" από την Ξάνθη! (+VIDEO)

Το νέο τους project συστήνουν στο κοινό τους οι Underhill West, το δημοφιλές μουσικό συγκρότημα από την Ξάνθη, που φέρει τίτλο “That Sense...

Το νέο τους project συστήνουν στο κοινό τους οι Underhill West, το δημοφιλές μουσικό συγκρότημα από την Ξάνθη, που φέρει τίτλο “That Sense”. 

Οι νεαροί Ξανθιώτες παρουσιάζουν τα νέα τους τραγούδια, στα οποία διοχέτευσαν την ενέργεια και τη δημιουργικότητα που τους διακρίνει, ενώ όπως αναφέρουν το τελικό τους δημιούργημα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλείας.  

“Σε αυτό το project επιστρέψαμε όλοι στις ρίζες μας και βγάλαμε τον πραγματικό μας εαυτό όπως έχει διαμορφωθεί αυτά τα δέκα χρόνια πορείας” σημειώνουν μεταξύ άλλων και παρουσιάζονται πιο ερωτικοί και πιο χορευτικοί από πότε! 

Υπενθυμίζεται ότι οι Underhill West όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας τους, κατάφεραν να ξεχωρίσουν για το ύφος, την αισθητική αλλά και την αντίληψή τους περί μουσικής, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα και την καλλιτεχνική αναγνώριση. 

Τι αναφέρει το συγκρότημα
Οι 'Underhill West' με χαρά σας ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους project με τίτλο "That Sense". Αστείρευτη ενέργεια, δημιουργία χωρίς πλαίσια και άκρως ομαδική δουλειά είναι τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Πιο εκρηκτικοί, πιο ερωτικοί και πιο χορευτικοί από ποτέ!.. 
Ακούστε ολόκληρο το "That Sense" εδώ: https://www.youtube.com/playlist?list=PLt2FeMU7WxEezMdctpl6x6ieBXe-HDtxd

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/UnderhillWestBand?fref=ts&__mref=message_bubble

Underhill West are:
Μιχάλης Χατζόπουλος(κιθάρα,φωνή)
Τάσος Αβραμίδης(τύμπανα,φωνητικά)
Γιάννης Μπρατίδης(πλήκτρα,φωνητικά)
Γιάννης Νησσόπουλος(μπάσο)
Γιάννης Βαρελίδης(ηχοληψία,παραγωγή)