GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Λαμπάδιασε” μονοκατοικία στην Ξάνθη – Καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες (+VIDEO)

-Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα και 5 άνδρες Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ισόγε...

-Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα και 5 άνδρες

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ισόγεια μονοκατοικία επί της οδού Αϊδινίου 28 στην Ξάνθη. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στις 04.30 ξέσπασε πυρκαγιά στη μονοκατοικία ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με δύο οχήματα και πέντε άνδρες ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βι.Πε. Ξάνθης με ένα όχημα και δύο άνδρες. 

Από την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνούνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ.Ξ., καταστράφηκε ολοσχερώς η στέγη η οποία και κατέρρευσε, ενώ σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν και στον εσωτερικό χώρο αυτής. 

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς στις εφαπτόμενες κατοικίες.



Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Στη Ξάνθη σήμερα 31/03/2015 ημέρα Τρίτη περί Ω/04:30 πμ. και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Αϊδινίου 28, μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης (Π.Υ.Ξ.), για πυρκαγιά σε ισόγεια μονοκατοικία. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης μετέβη με δύο (2) οχήματα και πέντε (5) άνδρες ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμε όχημα της   Πυροσβεστική Υπηρεσία Βι.Πε. Ξάνθης με ένα (1) όχημα και δύο (2) άνδρες. Από την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνούνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ.Ξ., καταστράφηκε ολοσχερώς η στέγη η οποία και κατέρρευσε, ενώ σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν και στον εσωτερικό χώρο αυτής. Η άμεση επέμβαση της Υπηρεσίας απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς στις εφαπτόμενες κατοικίες.