GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν έχουν... δρόμο, δεν έχουν φως! Τριτοκοσμική εικόνα σε γειτονιά της Ξάνθης το 2015

-Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι επί της παρόδου Τζαβέλα για τα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζουν  Άλυτο επί σειρά ετών παραμένει το...

-Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι επί της παρόδου Τζαβέλα για τα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζουν 

Άλυτο επί σειρά ετών παραμένει το έλλειμμα βασικών υποδομών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην πάροδο Τζαβέλα στην Ξάνθη.   

Πρόκειται για μια περιοχή στην οποία, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι περίοικοι, η ασφαλτόστρωση αλλά και ο δημόσιος φωτισμός παραμένουν έννοιες ανύπαρκτες. Μάλιστα κάθε φορά που βρέχει η εικόνα που παρουσιάζει η γειτονιά είναι σχεδόν τριτοκοσμική! 

Παρά τις διαρκείς οχλήσεις, διαχρονικά, προς τις Δημοτικές Αρχές από πλευράς των πολιτών μέχρι και σήμερα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί με τους ίδιους, και δικαιολογημένα, να νιώθουν δημότες ενός κατώτερου Θεού, μιας και από την πλευρά τους φροντίζουν ώστε να είναι συνεπής προς τον Δήμο, χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν πίσω την ίδια συνέπεια. 

Μάλιστα όπως ισχυρίζονται πέραν των τηλεφωνικών οχλήσεων και των προσωπικών επαφών υπάρχει και πρωτοκολλημένη αίτηση προς την Τεχνική Υπηρεσία, για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια