GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θυελλώδης συνεδρίαση στον Δήμο Τοπείρου – Αποχωρήσεις, καυγάδες και “καρφώματα” (+VIDEO)

-Αναίτια επίθεση από μέλη της Αντιπολίτευσης στον Τεχνικό Σύμβουλο του Δήμου Τοπείρου -Κλήθηκε στο βήμα να εισηγηθεί δυο θέματα και ξ...

-Αναίτια επίθεση από μέλη της Αντιπολίτευσης στον Τεχνικό Σύμβουλο του Δήμου Τοπείρου
-Κλήθηκε στο βήμα να εισηγηθεί δυο θέματα και ξέσπασε άγριος καυγάς  

Θυελλώδης ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς σημαδεύτηκε από άγριους καυγάδες, αποχωρήσεις και “καρφώματα”. 

Τα αίματα άναψαν όταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε στο βήμα τον Τεχνικό Ασφαλείας του Δήμου κ. Παράσχο Ευστρατίου να εισηγηθεί δύο θέματα προς συζήτηση σχετικά με την ανακύκλωση. 

Ακαριαία ήταν η αντίδραση του κ. Χρήστου Δελή από την πλευρά της Αντιπολίτευσης ο οποίος εξεμάνη λέγοντας πως δεν έχει καμία δουλεία ο κ. Ευστρατίου να εισηγηθεί ένα τέτοιο θέμα, ζητώντας μάλιστα να πληροφορεί το καθεστώς με το οποίο βρίσκεται στον Δήμο. 

Άμεση ήταν ωστόσο και η αντίδραση του Δημάρχου κ. Θωμά Μίχογλου ο οποίος ανέφερε πως ο κ. Ευστρατίου έχει σύμβαση εργασίας με τον Δήμο και πως είναι γνώστης του θέματος. Ακολούθησαν ομηρικοί καυγάδες με τον κ. Δελή να αποχωρεί από την αίθουσα ενώ μετά από ελάχιστα λεπτά αποχώρησε και ο κ. Μάκης Τσιλιγγίρης επίσης από την αντιπολίτευση. 

“Εσείς νομίζετε ότι νομιμοποιήστε ο Τεχνικός Ασφαλείας να κάνει τέτοιες εισηγήσεις;” σημείωσε σε έντονο τόνο ο κ. Δελής κατά την αποχώρησή του, ενώ επιχειρώντας να λειτουργήσει πυροσβεστικά η κα Πολυχρονιάδου, ανέφερε πως “ο κ. Ευστρατίου είναι συνεργάτης του Δήμου και ως εκ της ειδικότητάς του έχει και περισσότερες γνώσεις απ' ότι έχουμε εμείς. Έχει ασχοληθεί με το θέμα και για αυτό τον λόγο τον κάλεσα για να μας δώσει περισσότερες διευκρινήσεις για την πορεία της υπόθεσης”. 

Ο καυγάς ωστόσο συνεχίστηκε, με τον κ. Δελή να ισχυρίζεται πως την εισήγηση θα έπρεπε να την κάνει ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου, και τον κ. Μίχογλου να απαντά πως ο εν λόγω υπάλληλος τίθεται σε αργία. “Θέλετε να τα ακούσετε; Δεν είναι εισηγητής γιατί από αύριο βγαίνει σε αργία που εσείς δεν τον βγάλατε. Την παρανομία σας την καλύψατε, να αυτοί είστε και μιλάτε από πάνω. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Εσείς μιλάτε για τη νομιμότητα;”. 

Μετά τις αποχωρήσεις των δύο αντρών οι τόνοι κατέβηκαν και η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να ζητούν και να λαμβάνουν εξηγήσεις από τον κ. Ευστρατίου γύρω από τα προς εξέταση θέματα που κλήθηκαν να συζητήσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια