GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο Νοσοκομείο ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης – Κατέγραψε προβλήματα, άκουσε παράπονα

-Δεσμεύτηκε πως θα καθαρίσει το ρέμα που βρίσκεται δυτικά του Νοσοκομείου  Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης βρέθηκε από τις 9.30 το πρωί τη...


-Δεσμεύτηκε πως θα καθαρίσει το ρέμα που βρίσκεται δυτικά του Νοσοκομείου 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης βρέθηκε από τις 9.30 το πρωί της Πέμπτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Ζαγναφέρης, μετά από σχετική πρόσκληση του Διοικητή κ. Αθανάσιου Πάσχου.

Ο κ. Ζαγναφέρης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου και τον πρόεδρο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ κ. Γιάννη Μπούτο, επιθεώρησε τους χώρους εντός και εκτός του Νοσοκομείου, συνομίλησε με εργαζόμενους και κατέγραψε προβλήματα και παράπονα.

“Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Διοικητή και είχαμε μια άριστη συνεργασία, Με ενημέρωσε για όλα τα τεκταινόμενα με ξενάγησε σε όλους τους χώρους, είδα εργαζομένους και μίλησα με γιατρούς. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε βοηθάμε, ήδη σε δυο αιτήματα που ήταν πολύ απλά για μένα ανταποκρίθηκα” ανέφερε ο κ. Ζαγναφέρης μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα εξηγώντας πως δυτικά του Νοσοκομείου υπάρχει ένα ρέμα το οποίο αποτελεί εστία μόλυνσης και θα αναλάβει να το καθαρίσει.

“Υπάρχει κακοδαιμονία στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν ήταν σαφές εάν είναι του Δασαρχείου ή του Δήμου εγώ ανέλαβα πάντως να το καθαρίσω γιατί είναι εστία μόλυνσης υπάρχουν μέσα μελίσσια, νεκρά ζώα και σκουπίδια” τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ερωτηθείς σχετικά για τα προβλήματα που συνάντησε στο Νοσοκομείο ο ίδιος διευκρινίζει πως υπάρχουν δεσμεύσεις από πλευράς του Υπουργείο για την άμεση κάλυψη με δυο ιατρούς των κενών που καταγράφονται στην Καρδιολογική Κλινική, ωστόσο επισημαίνει πως “δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο στα αρνητικά. Υπάρχουν πάρα πολλές κλινικές στο Νοσοκομείο που είναι καλά στελεχωμένες και λειτουργούν άψογα. Ο Διοικητής με ενημέρωσε επίσης πως άμεσα θα λειτουργήσει και η ψυχιατρική κλινική”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια