GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έτσι θα απαλλαγείτε από τους έντονους και ενοχλητικούς πόνους περιόδου

Αρκετές είναι οι γυναίκες που μία μέρα το μήνα υποφέρουν από τους πόνους και θέλουν να είναι ξαπλωμένες στο κρεβάτι τους. Η μέρα αυτή έ...

periodos
Αρκετές είναι οι γυναίκες που μία μέρα το μήνα υποφέρουν από τους πόνους και θέλουν να είναι ξαπλωμένες στο κρεβάτι τους.

Η μέρα αυτή έχει ταυτιστεί με την περίοδό τους. Αν εσείς ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που η περίοδος είναι ένας εφιάλτης, λόγω των έντονων πόνων, έχουμε να σας πούμε ευχάριστα νέα. Θα σας παρουσιάσουμε μερικούς τρόπους για να απαλύνετε όσο μπορείτε τους ενοχλητικούς αυτούς πόνους χωρίς να είστε αναγκασμένες να είστε ξαπλωμένες σε ένα κρεβάτι.

• Τα αντιφλεγμονώδη παυσίπονα θα καταπραΰνουν τον πόνο. Καλό είναι να συμβουλευτείτε προηγουμένως το γυναικολόγο σας.

• Το ζεστό νερό, κι όχι το καυτό, μπορεί να μειώσει την ένταση του πόνου. Να φοράτε πάντα κάλτσες και να μην περπατάτε ξυπόλητες στο πάτωμα. Ένα ζεστό ντους θα σας χαλαρώσει. Μπορείτε να ρίξετε το νερό στην κοιλιά και στη μέση σας.

• Αποφύγετε να πιείτε την πρώτη μέρα που πονάτε πολύ,καφέ, ζάχαρη κι αλάτι. Μειώστε όσο περισσότερο μπορείτε την ποσότητά τους, αυτές τις δύσκολες μέρες. Μπορείτε να φάτε, όσπρια, δημητριακά ολικής άλεσης, λαχανικά και αυγά. Είναι τροφές που σύμφωνα με έρευνες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, μπορούν να μειώσουν τον πόνο της περιόδου.

• Αν μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι το περπάτημα θα σας κάνει πολύ καλό.

• Προτιμήστε τα ζεστά ροφήματα που θα σας ανακουφίσουν από τους έντονους πόνους. Πιείτε άφοβα, χαμομήλι, τήλιο και φασκόμηλο!
Πηγή: mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια