GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε υπόθεση πλαστογραφίας εμπλέκονται υπάλληλοι του Συνδέσμου Απορριμμάτων Ξάνθης

-Έχουν ασκηθεί διώξεις και σε δυο υπαλλήλους του Δήμου Τοπείρου από την Εισαγγελία  Σε υπόθεση πλαστογραφίας φέρονται να εμπλέκονται δ...

-Έχουν ασκηθεί διώξεις και σε δυο υπαλλήλους του Δήμου Τοπείρου από την Εισαγγελία 

Σε υπόθεση πλαστογραφίας φέρονται να εμπλέκονται δυο υπάλληλοι του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ξάνθης καθώς και δύο υπάλληλοι του Δήμου Τοπείρου. 

Σε βάρος των παραπάνω έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ κάποιοι εξ αυτών κατηγορούνται για πλημμελήματα, ανάλογα με τον βαθμό εμπλοκής τους. Η υπόθεση ήρθε στο φως πρόσφατα μετά από όχληση της Εισαγγελίας Ξάνθης προς τον Δήμο Τοπείρου για πληροφορίες σχετικά με τον τόπο διαμονής των υπαλλήλων. 

Λαμβάνοντας γνώση της υπόθεσης ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου ζήτησε να ενημερωθεί πλήρως για αυτή, καθώς και για το εάν έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, όπως άλλωστε προβλέπεται σχετικώς από την ισχύουσα Νομοθεσία. 

Άγνοια για την ΕΔΕ
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το εάν και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί ΕΔΕ και ποιο είναι το πόρισμα αυτής, εφόσον φυσικά υπάρχει. Ωστόσο η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στις ήδη αρκετές περιπέτειες που κληρονόμησε τόσο η νέα Δημοτική Αρχή στον Τόπειρο όσο και η νέα Διοίκηση του ΣΔΑΝΞ. 

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πλήρες κατηγορητήριο που οδήγησε τις Δικαστικές Αρχές στο να ασκήσει διώξεις σε βάρος των υπαλλήλων, προκύπτει πως φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση αποκατάστασης ΧΑΔΑ στον Δήμο Μύκης που εκπόνησε Αθηναϊκή εταιρία και το κόστος της οποίας ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ. Άξιο αναφοράς βέβαια το γεγονός πως στον Δήμο Μύκης δεν λειτουργεί ΧΑΔΑ, ενώ οι πόροι για τη χρηματοδότηση του έργου προήλθαν από την Ε.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια