GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ευχαριστήριο Τσολακίδη για τις εκλογές στα Άβδηρα

Αγαπητοί συνδημότες,  Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους πίστεψαν στο όραμά μας και συστρατεύτηκαν με την παράταξή μας...

Αγαπητοί συνδημότες, 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους πίστεψαν στο όραμά μας και συστρατεύτηκαν με την παράταξή μας. Ειδικότερα τους νέους που δε δείλιασαν και κάλυψαν το ψηφοδέλτιό μας που άφησαν κενό κάποιοι αδικαιολόγητα αποχωρήσαντες εκλεγμένοι. 

Με τον συνδυασμό μας δώσαμε μια ειλικρινή και τίμια μάχη. Ήταν μια μάχη σκληρή. Γιατί απέναντί μας βρήκαμε ένα οργανωμένο σύστημα, το οποίο χρησιμοποιώντας τρόπους και μεθόδους άλλων εποχών προσπάθησε να εκφοβίσει και να απειλήσει κάθε υποστηρικτή της παράταξής μας. 

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένα κέντρα του νομού μας -τη γνωστή συνεταιριστική εταιρία- που έριξε όλο το δυναμικό της στην περιοχή εναντίον μας. Άλλωστε «τυχαίο» είναι το γεγονός που πολλοί εκ των εργαζομένων της πλαισίωναν το ψηφοδέλτιο του ανθυποψηφίου μας. Όπως εντελώς «τυχαία» η συγκεκριμένη εταιρία θυμήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο να προσφέρει εργασία σε συνδημότες μας. 

Ένα σύστημα που προσπάθησε να δημιουργήσει πολιτική πόλωση με κάθε μέσο θέτοντας σε χρήση κάθε «φερέφωνο» που είχε στη διάθεσή του, δηλαδή, τη γνωστή μερίδα του τύπου να ρίχνει τόνους λάσπης εναντίον μας. Μια επιθετικότητα που ξεπέρασε τα όρια της συκοφαντίας. 

Εμείς απλώς αναρωτιόμαστε τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση;  

Παρόλα αυτά σταθήκαμε όρθιοι και διαβεβαιώνουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας ότι θα σταθούμε δίπλα τους και θα τους υπερασπιζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις.  Άλλωστε για εμάς ποτέ δεν υπήρξε αυτοσκοπός η εξουσία αλλά η δημιουργία. 

Θα κινηθούμε λοιπόν με γνώμονα να μην υπάρξει χαμένη πενταετία για τον Δήμο Αβδήρων.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ
Βασίλειος Α. Τσολακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια