GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διασκέδαση πολυτελείας το Λούνα Παρκ στην Ξάνθη – «Τσιμπημένες» οι τιμές σε σχέση με πέρσι

-Ακριβότερες οι μάρκες για τα μηχανήματα, ενώ οι τιμές στους πάγκους στα ίδια, σχεδόν, με πέρσι επίπεδα  Σε διασκέδαση… πολυτελείας φα...

-Ακριβότερες οι μάρκες για τα μηχανήματα, ενώ οι τιμές στους πάγκους στα ίδια, σχεδόν, με πέρσι επίπεδα 

Σε διασκέδαση… πολυτελείας φαίνεται πως έχει μετατραπεί φέτος μια επίσκεψη στον χώρο του Λούνα Παρκ στην περιοχή του Λιμνίου Ξάνθης, καθώς οι τιμές και παρά την οικονομική στενότητα των καταναλωτών έχουν πάρει την ανιούσα και όχι την κατιούσα όπως θα περίμενε ενδεχομένως κανείς. 

Τόσο το κόστος για τη χρήση των μηχανημάτων όσο και τα προς διάθεση προϊόντα φαίνεται να έχουν μείνει στην καλύτερη των περιπτώσεων «άθικτα» από την κρίση, καθώς προσφέρονται στους καταναλωτές στα ίδια και υψηλότερα από πέρσι επίπεδα. 

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι μάρκες που πρέπει να προμηθευτούν οι πολίτες για να περάσουν λίγη ώρα σε κάποιο εκ των μηχανημάτων του Λούνα Παρκ είναι ακριβότερες από πέρσι, ενώ αρκετά από τα εδέσματα που μπορεί κανείς να βρει στους πάγκους των πλανόδιων μικροπωλητών σύμφωνα με τους επισκέπτες του χώρου παρουσιάζουν τιμές μη ανταγωνιστικές προς αυτές του στεγασμένου εμπορίου. 

Σχετικά με την χωροταξία της περιοχής, ιδιαίτερα αρνητική είναι η εικόνα που προσδίδουν φέτος τα κάγκελα που έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά του πάρκου στο Λιμνίο, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ανάπλασης της περιοχής, καθώς δίνεται εντόνως η αίσθηση μιας υπαίθριας φυλακής. 

Υπενθυμίζεται πως η δημοπρασία για την εκμίσθωση του χώρου μπροστά από το Δημοτικό Κολυμβητήριο που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στον Δήμο Ξάνθης κατέληξε στο αστρονομικό μίσθωμα των 95.000 ευρώ, με την ανάδειξη του αναδόχου να διαρκεί δυο ολόκληρες ημέρες καθώς προηγήθηκε ένας πλειοδοτικός διαγωνισμός για γερά νεύρα. 



1 σχόλιο