GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε ιδιώτη το Δημοτικό Παρκιγνκ Ξάνθης – Έκαναν ουρά οι ενδιαφερόμενοι (+VIDEO)

-Πλειοδοτήθηκε μετά από μια δημοπρασία για γερά νεύρα έναντι 5.320 ευρώ / μήνα!  Σε χέρια ιδιώτη πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης το...

-Πλειοδοτήθηκε μετά από μια δημοπρασία για γερά νεύρα έναντι 5.320 ευρώ / μήνα! 

Σε χέρια ιδιώτη πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης το, μέχρι πρότινος, Δημοτικό Παρκινγκ Ξάνθης, μετά από μια πλειοδοτική διαδικασία για γερά νεύρα και τους ενδιαφερόμενους στην κυριολεξία να σχηματίζουν ουρά.  

Κατ’ εφαρμογή των αποφάσεων τόσο της Οικονομικής Επιτροπής όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου το Δημοτικό Παρκινγκ «βγήκε στο σφυρί» αναζητώντας ιδιώτη επενδυτή, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε ο ανοιχτή προφορική δημοπρασία για την ανάδειξη πλειοδότη. Οι ενδιαφερόμενοι πολύ πριν την έναρξη της συνεδρίασης άρχισαν να συρρέουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζοντας και εμπράκτως τον διακαή τους πόθο να αποκτήσουν το Παρκινγκ.  

Αρχικά υπήρξαν επτά ενδιαφερόμενοι που προσκόμισαν τα δικαιολογητικά τους ώστε να συμμετέχουν στη δημοπρασία, ωστόσο από τον έλεγχο των εγγράφων προέκυψε κώλυμα για δυο επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν είχαν προσκομίσει αντίγραφο ποινικού μητρώου ενώ ο ένας εξ αυτών δεν είχε εγγυητή αλλά ήταν ο ίδιος και εγγυητής και πλειοδότης.   

Μετά από πρόταση του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής οι δύο υποψήφιοι απορρίφτηκαν από τη διαδικασία, με τους υπόλοιπους πέντε να καταθέτουν τις προσφορές τους. Ως τιμή εκκίνησης του μηνιαίου μισθώματος είχαν οριστεί οι 2.500 ευρώ, με τους τρεις ενδιαφερόμενους να εγκαταλείπουν στα 4.800. Τελικά ο διαγωνισμός κατοχυρώθηκε στην κα Μαργαρίτα Πατρικίου έναντι 5.320 ευρώ με την τελευταία προσφορά του έτερου διεκδικητή του δημοτικού υπόγειου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων κ. Γιώργου Ηλιάδη να φτάνει τα 5250 ευρώ. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους αμέσως μετά το πέρας το διαγωνισμού η κα Πατρικίου ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει το ύψος του αντιτίμου το οποίο θα καλούνται να καταβάλουν οι οδηγοί των οχημάτων προκειμένου να κάνουν χρήση του χώρου στάθμευσης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αυτό δεν θα διαφέρει από τις τιμές της αγοράς. Παράλληλα ευχαρίστησε τους συνυποψήφιους της που διαγωνίστηκαν μαζί της, ενώ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη που τελικό το παρκινγκ πέρασε σε χέρια Ξανθιώτη επιχειρηματία. 

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω ακόμη για τιμές αλλά το σίγουρο είναι ότι θα είναι κάτι πολύ άμεσο για τον Ξανθιώτη» τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.  


Δεν υπάρχουν σχόλια