GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σπάνε μηχανάκια και αυτοκίνητα στην Ξάνθη ψάχνοντας χρήματα!

Εκτεταμένους βανδαλισμούς στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και δίκυκλα μοτοποδήλατα που είχαν σταθμεύσει στην πιλοτή της οικίας τους αντίκρισαν το πρωί...

Εκτεταμένους βανδαλισμούς στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και δίκυκλα μοτοποδήλατα που είχαν σταθμεύσει στην πιλοτή της οικίας τους αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης κάτοικοι της οδού Κοραή στην Ξάνθη. 

Άγνωστοι δράστες, έβαλαν στο μάτι τα οχήματα, τα οποία ωστόσο δεν επιχείρησαν να κλέψουν, αλλά αντίθετα επιδόθηκαν σε έναν αγώνα αναζήτησης χρημάτων και αντικειμένων αξίας. Οι δράστες, έσπασαν τις σέλες από τα μηχανάκια, κάνοντας στην κυριολεξία άνω κάτω το εσωτερικό τους προσπαθώντας φυσικά να εντοπίσουν χρήματα, ενώ κάτι αντίστοιχο έκαναν και στην περίπτωση των σταθμευμένων αυτοκινήτων. 

Τελικώς, έφυγαν και άδεια χέρια, μιας και δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο το οποίο θα μπορούσαν να κλέψουν, ωστόσο αφαίρεσαν προσωπικά έγγραφα και άφησαν πίσω τους μεγάλες καταστροφές, για την επισκευή των οποίων οι κάτοχοι των οχημάτων καλούνται να βάλλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

Όπως σημειώνουν κάτοικοι αντίστοιχα περιστατικά έχουν σημειωθεί στη ευρύτερη περιοχή με τους δράστες να αναζητούν χρήματα και όχι να αποσκοπούν στην κλοπή των οχημάτων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια