GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σύσκεψη των Επιμελητηρίων της ΑΜ-Θ για το διατροφικό σκάνδαλο στο ΔΠΘ

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των Προέδρων της Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο Επαγγελ...

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των Προέδρων της Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Ροδόπης. 

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας συναντήθηκαν προκειμένου να αναπτύξουν πλαίσιο δράσης αναφορικά με την προστασία των τοπικών εταιρειών που τηρούν τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, αλλά πλήττονται με αφορμή το πρόσφατο διατροφικό σκάνδαλο με προϊόντα που διατίθεντο σε φοιτητικές λέσχες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, αναγνωρίζοντας την παθογένεια του συστήματος την οποία ανέδειξε το διατροφικό σκάνδαλο, και προκειμένου να διαφυλάξει τις υγιείς και νομοταγείς επιχειρήσεις, κλείνοντας τη συνάντηση αποφάσισαν να καλέσουν σε συνεργασία τον κ. Κωνσταντίνο Ρέμελη, Πρύτανη του ΔΠΘ και τον κ. Γεώργιο Κώστα, Αντιπρύτανη Φοιτητικών Θεμάτων και Εξωτερικών Υποθέσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί από κοινού το πρόβλημα και να καθοριστούν κοινές ενέργειες και δράσεις.

Στα πλαίσια της συνάντησής τους, οι επικεφαλής των Επιμελητηρίων συζήτησαν ακόμη σχετικά με τις πρόσφατες προκηρύξεις διαγωνισμού σίτισης της Ελληνικής Αστυνομίας για τα κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών και αποφάσισαν να αιτηθούν απευθείας συνάντησης με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια