GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθη στα πράσα να κυνηγά παράνομα αγριόχοιρους στην Ξάνθη

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής ένας λαθροθήρας στην Ξάνθη που φαίνεται πως είχε βάλει στο μάτι… αγριόχοιρους της περιοχ...

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής ένας λαθροθήρας στην Ξάνθη που φαίνεται πως είχε βάλει στο μάτι… αγριόχοιρους της περιοχής. 

Σύμφωνα με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης, μετά από έρευνα και παρακολούθηση πολλών ημερών του καταφυγίου  άγριας ζωής Νέστου, εντοπίσθηκε μία αυτοσχέδια φυλάκτρα για κυνήγι αγριόχοιρου εντός του καταφυγίου.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου οι θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης Μαυρίδης Δημήτριος, Βασίλας Παναγιώτης καθώς και οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Πυλαρινός Ιωάννης και Σαρχόσης Ιωάννης βρισκόντουσαν στην συγκεκριμένη περιοχή και στις 19:00 εντοπίσθηκε  ένα άτομο το οποίο έφερε μαζί του κυνηγετικό όπλο και πήγε στην συγκεκριμένη περιοχή για κυνήγι αγριόχοιρου.

Στη συνέχεια το άτομο συνελήφθη από τους θηροφύλακες και στον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι δεν είχε θεωρημένη άδεια θήρας. Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο και κατατέθηκε μήνυση στο Δασαρχείο Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια