GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημ. Σαλτούρος: «Δεν άσκησα βέτο για τη παρουσία της ΔΗΜ.ΑΡ.»

Εξηγήσεις για τον ντόρο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του αναφορικά με την ανάκληση της πρόσκλησης που είχε απευθύνει η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ σ...

Εξηγήσεις για τον ντόρο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του αναφορικά με την ανάκληση της πρόσκλησης που είχε απευθύνει η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜ.ΑΡ. Ξάνθης ώστε να συμμετέχει σε εκδήλωση για την κεντροαριστερά το Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Δημήτρης Σαλτούρος μιλώντας στο Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα. 

Σύμφωνα με αναφορές στον τοπικό Τύπο ο κ. Σαλτούρος φερόταν να έχει ασκήσει βέτο για την παρουσία της ΔΗΜ.ΑΡ. στην εκδήλωση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας μάλιστα αυτή να μην παραστεί. Ωστόσο ο κ. Σαλτούρος διαψεύδει κάτι τέτοιο αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τη χρησιμότητα τέτοιων εκδηλώσεων και τους σκοπούς που εξυπηρετούν.  

«Εγώ δεν είμαι το όλον ΠΑΣΟΚ. Δεν θα κατάφερνα ποτέ να προσωποποιήσω το ΠΑΣΟΚ ή τον χώρο της κεντροαριστεράς. Οι διαφωνίες μου είναι δεδομένες με αυτούς που παρουσιάζουν αναντιστοιχίες λόγων και έργων και αυτό φαίνεται άλλωστε και από τους πολιτικούς μου φίλους, μιας και δεν έχω πολύ μεγάλη επιτυχία σε αυτούς. Αυτό όμως δεν με λυπεί» σημειώνει μεταξύ άλλων ο ίδιος, εξηγώντας πως «δεν εξέφρασα ποτέ για τη ΔΗΜΑΡ ως πολιτικό χώρο, και έχω αρκετούς φίλους σε αυτή, την αντίθεσή μου στην όποια προσπάθεια σύγκλισης ή συμπόρευσης. Όμως εγώ δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε εκδηλώσεις που θεωρούνται πετυχημένες με την παρουσία 80 ατόμων. Είναι θλιβερό να βρίσκομαι συνεχώς στη θέση του απολογούμενου. Λυπάμαι  και περιμένω την ώρα που θα κριθούμε όλοι μόνο αυτό έχω να πω».

Στην ίδια μάλιστα εκπομπή ο κ. Σαλτούρος έκανε μνεία σε ανθρώπους που εκφράζουν τον παλαιοκομματισμό και θεωρούν ότι αποκτά νόημα η ζωή τους κάνοντας τη μια ή την άλλη πράξη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια