GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντίθετος ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με την άρση των πλειστηριασμών

-Εγώ δεν πρόκειται να συμμετέχω σε μια διαδικασία δήμευσης των περιουσιών των πολιτών, ανέφερε ο Δημήτρης Σαλτούρος Την αντίθεση του σ...

-Εγώ δεν πρόκειται να συμμετέχω σε μια διαδικασία δήμευσης των περιουσιών των πολιτών, ανέφερε ο Δημήτρης Σαλτούρος

Την αντίθεση του στην άρση των πλειστηριασμών και το ενδεχόμενο να χάσει κάποιος το σπίτι του για οφειλές προς τα τραπεζικά ιδρύματα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Δημήτρης Σαλτούρος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα. 

«Σε ότι αφορά τους πλειστηριασμούς είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσα να συμμετέχω σε μια διαδικασία δήμευσης των παρουσιών των συμπολιτών μου που υποφέρουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, εξηγώντας πως κάτι τέτοιο είναι προς όφελος μόνο του τραπεζικού συστήματος. 

«Είναι μια κόκκινη γραμμή και πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει πίσω σε αυτό το θέμα.   Είναι προφανές που είναι αυτοί που βιώνουν τον Γολγοθά και είναι σαφές ότι πρέπει να ανασταλεί η φιλοδοξία κάποιων για άρση των πλειστηριασμών» συμπλήρωσε ο ίδιος.  

Στην ίδια εκπομπή ο κ. Σαλτούρος έκανε μνεία στη ανεπάρκεια της κυβέρνησης να πατάξει τη φοροδιαφυγή, γεγονός που επιβραδύνει την επίλυση δομικών οικονομικών προβλημάτων της κοινωνίας, τονίζοντας πως επί σειρά ετών κόμματα ακολουθούσαν μια «φιλολαϊκή» πολιτική μέσω ρουσφετιών, την οποία ο ίδιος καταδικάζει.  

«Οι τζάμπα μάγκες του χθες που εκλέγονταν δήμαρχοι, βουλευτές με διορισμούς με κάθε είδους ρουσφέτι και δείχνουν την πλατεία συντάγματος ως τη μοναδική αιτία για την κατάντια της χώρας» επισήμανε ο κ. Σαλτούρος, προσθέτοντας πως  «εγώ θα είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός αυτών των δημαγωγών και της γενιάς των πολιτικών που το μόνο που έκαναν ήταν να δεσμεύουν το μέλλον των αγέννητων πολιτών». 

Σχολιάζοντας το εάν θα πρέπει να υπάρξει ή όχι αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως «και οι ίδιοι οι σημερινοί δήμαρχοι και υποψήφιοι αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές. Η αδυναμία όμως και η αγωνία κομμάτων να συγκρατήσουν εκλογικά ποσοστά ενδεχομένως να μας οδηγούσε σε επιλογές οι οποίες δεν θα εξυπηρετούσαν τον λόγο ύπαρξης της αυτοδιοίκησης η οποία ούτως ή άλλως χρίζει αναβάθμισης για να επιτελέσει το έργο της», εξηγώντας πως οι αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν τον βρίσκουν αντίθετο, ωστόσο «έτσι όπως έχουν τα πράγματα φοβάμαι ότι δεν θα εξυπηρετήσουν το σκοπό τους, που είναι η αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης».  

Δεν υπάρχουν σχόλια